Sitter vid vårt matbord, kaffe vid sidan och datorn uppfälld, redo för att beta av mail och jobb. Du har minskat din skärmtid med 61% från förra veckan står det plötsligt i högra hörnet och jag myser lite åt denna notis. Det är bra.

Bokslut signeras och skickas in, nyheter laddas upp inför lansering, nytt projekt bollas fram och tillbaka kring tidsplan, en ny kollektion gås igenom än en gång, justeringar, noteringar…
Två sms-dialoger och en whats-up tråd igång samtidigt och jag hinner dessutom springa ut till kyrkan och knäppa några foton som behövs inför släppet imorgon.
Blir imponerad över hur mycket hjärnan faktiskt kan hålla igång samtidigt och får det vanliga adrenalin-påslaget av att det är så kul att jobba.
Men jag har satt en tid – klockan 10.30 ska jag stänga ner.

Dagen är öppen för olika alternativ – strandliv med ljumma bad och glass eller en liten by med crepes till lunch. Undrar vad barnen väljer?
Igor är helt besatt av smycken och olika stenar så jag tror han väljer byn… å andra sidan är det rätt varmt och de gillar båda två att snorkla.  Jag har dessutom sagt att nästa gång det blir stranden ska vi köpa strandtennisracket.

Här är två av bilderna jag fotade i morse vid kyrkan.

Vi lanserar två väskor imorgon och passar samtidigt på att göra ett nytt släpp av våra populära muggar. Så smidigt att allt rullar på fin hemma även fast jag är på annat håll. Väldigt tacksam!

Hur går det för er i Bokcirkeln? Jag är klar med Små Stora Saker nu och tycker den är fantastisk. Ska skriva om den imorgon tänkte jag.

Har med mig ett gäng böcker hit ner, men först ska jag ta mig igenom Svarta Näckrosor som är boken vi har i cirkeln just nu. Någon som läst ut?

Kommentarer till “Morgonjobb

 1. Smukke smukke billeder. Kan varmt anbefale Jean Claude Izzo ‘Marseille trilogien’. Krimi og socialrealisme – og Miles Davis og god vin og mad.
  Nyd ferien !

 2. Så fina bilder som vanligt. Väskan är ju SÅ snygg, vill ha!
  Små stora saker har jag läst klart.
  Precis börjat på Svarta Näckrosor.

 3. Antar att ni är kvar till och med minst 24 juni? Firade Saint Joan i Collioure för en massa år sedan. Minns än den magiska kvällen med brasor på stranden och fyrverkerier under en mörkblå himmel. Hoppas att något av det får bli av trots pandemin.

  1. Tak for det gode råd. Vi er i nabobyen Argeles -s-Mer. Skal såklart opleve Colliure d 24.6!

 4. “Små stora saker” är jag inte klar med, men “Svarta näckrosor” har jag läst klart 🙂

Kommentarer stängda