Idag möttes Mir och jag upp och jobbade med vår butik. Vi hade en del nyheter som skulle fotas av och läggas upp för försäljning.
Som alltid förenar vi nytta med nöje och tog en tur i den soliga trädgården.

Mynta i hett vatten. Har mängder av denna växt i trädgården.
Både gott och nyttigt. Mynta är lugnande för magen och innehåller massa antioxidanter.

En blå kappa i linne packades upp. Jag gillar den lite längre modellen och Mir är mest förtjust i den korta. Fina båda två och så finns de i svart också. Jag har min till jeans och skjorta eller t-shirt.

Den här scarfen har vi sett fram emot att packa upp jättelänge.
Vi fotade av den idag och det verkar som att den kommer nästa vecka.. Håller tummarna för att den dyker upp innan 6e juni där vi ska vara med på A-bay day i Apelviken.  Som en kick-off för sommaren här i Varberg. Du kommer väl?
Syster Sol spelar, prova på SUP för alla och god mat utlovas från de härliga restaurangerna som ligger längs stranden…

Den här efterlängtade klänningen ska också komma någon gång i juni. Jag la upp en liten film med våra prover på Instagram för ett tag sedan och oj vad klippet har fått många visningar – över 44 600 stycken… Poppis klänning, minst sagt.

En väldigt produktiv dag.
Nu ska jag vattna trädgården och fixa mig själv lite hett myntavatten.