Reklam jag gjort ihop med Ellos

Våren knackar på och det är dags att flytta ut. Härliga tid – är så pepp på uteliv! Detta år mer än någonsin tror jag… Har stora planer för min egna trädgård och växthus.

Denna vecka lanseras Ellos trädgårdskampanj Transitional Rooms – så spännande! För ni minns väl att jag var i Blekinge och fotade med Ellos i ett helt fantastiskt orangeri?
Jag tänkte att jag skulle ta er med lite behind the scenes och också visa er de färdiga bilderna.
Hoppas ni gillar – Ellos har sannerligen fina saker att inreda både balkong, växthus, trädgård och altan med. Mycket jordnära toner – precis det jag gillar just nu. Då får växterna stå för färgprakten.

Vi började i sminket och jag fick lära mig allt jag behövde veta om hur jag kan fixa mina ögonbryn på bästa sätt – något jag faktiskt aldrig brytt mig om innan men de lyfter ju verkligen ansiktet om jag borstar upp och ger dem lite färg.

Ok. Piffad och klar, redo att agera modell iklädd ljusa brallor i linnemix och en riktigt härlig kofta. Fint med låga stövlar – Detta påminner mig om att jag måste investera i ett par nya- mina egna är nog sju år och har börjat spricka..

Orangeriet var preppat med kläder, möbler, rekvisita, mängder av växter och all teknik som behövs för både rörlig och stilla bild.

Det var verkligen roligt att vara med ett större team när de jobbar – man är ju lite ensam som influencer och gör alla bitar själv.
Så inspirerande – ett riktigt grymt team som gjorde ett fantastiskt arbete. Vi hade verkligen kul tillsammans.

Lite värmefläktar vid benen så jag inte blev alltför frusen och odlingsglädje på topp. Vi spelade in en live, skapade rörligt material och kampanjbilder som nu används på Ellos hemsida, i utskick och i sociala medier. Tur med vädret också – phu!
Så här blev resultatet:

Att bära ut lunch och middag i växthuset och duka upp fint är bland det mysigaste. Fint att lägga in en matta på detta sätt för att skapa mer rumskänsla.

Detta är min favorit i bildserien – dagbädd med många sköna textilier, den lilla fina tekannan, blomstermolnet och de vackra dörrarna med färgat glas i bakgrunden.
Så vackert!

Man vet inte – men kanske sa jag till teamet att jag nog skulle börja sticka, det verkar ju så mysigt och rogivande. Men det vet både ni och jag det har jag nog inte tålamod till, inte just nu i alla fall…
Så fint foto!

Vi planterade vårlökar i små krukor & drack kaffe –  fint att får jobba med händerna och få vara med att inspirera till mer trädgårdsliv.

Några av dessa hade gärna fått flytta hem till vår trädgård.  Gillar verkligen den här sortens soffa också.

Ellos säljer färdiga fröförpackningar med olika sorter i –  en som funkar fint till grönsakslandet och en annan för blommor till buketten till exempel.

Så mysigt att möta våren här – med kaffe, bok och trädgårdstankar.
Väldigt fin kampanj, stolt och kul att få vara en del av den – Du finner allt hos Ellos.se,

Klicka er in och se hur fint och inspirerande det blev – hoppas ni får lite extra lust till att starta trädgårdssäsongen.
Det fick jag i alla fall – idag börjar jag fröså…

Ha en fin dag nu.

Kommentarer till “Nu flyttar vi ut – Trädgårdsliv med Ellos

  1. Så fint inlägg för mig som älskar trädgård! Fortsatt feedback om din nya fina layout är att hoppet i början när man skrollar finns kvar och det gör att man alltid missar lite av första bilden eller första texten eftersom det inte går att skrolla flytande. Vi verkar vara flera som upplever det.

Kommentarer stängda