Minns ni att jag målade kontorsstolen röd förra söndagen?
Jag hade gjort en hel lista med grejer jag skulle göra och jag lyckades faktiskt beta av nästan alla. Jag både bakade, målade och städade.

Jag hann till och med basta och podda. Ja, det var en dag full av energi helt enkelt. Och ostkakan blev ju så god!

Letade fram några tavlor jag ställt i hög och tog fram hammaren.

Sär här blev resultatet med stolen, bordet och tavlorna. Tycker det blev så bra!
Jag har helt klart blivit inspirerad av Karin Och Carl Larssons dokumentär på SVT. Har ni sett den?
Så bra!

Det är flera vänner till mig som sagt att de känt likheter mellan Karin och mig efter de sett dokumentären och det ser jag verkligen som en stor komplimang. Hon var verkligen en imponerande allkonstnär.

Många har frågat efter färgkoder. Jag använde snickerifärg från Jotun med hög glans – färgkod S1580-Y80R för röd och S4550- 630Y för grön.

Häromdagen kikade vintersolen in och jag var snabb fram med kameran.

Får typ vårpirr av ljuset. Längtar efter ljusare dagar och sopade gator. Missförstå mig inte – jag är bra på att uppskatta den här årstiden också men får jag välja årstid så är det ju våren helt klart. Eller sommaren förresten…Nej, sensommaren är väl bäst? Baden i sen augusti då alla turister åkt hem och man landar efter högsäsong. Min bästa tid.

En bukett blomster inför helgen. Drog fram dammsugaren och gjorde fint inför ledig helg med min bästa spellista i högtalarna.

Magnoliakvistar och sol – inget bådar väl vår så mycket som detta. Hoppas ni har en härlig helg.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Nymålat på kontoret och solsken i januari