reklam för eget

Vaknar  tidigt i en hotellsäng i sommarstaden Båstad. Drar på mjuka kläder och tar mig ner till kallbadhuset vid havskanten – en fantastisk anläggning som är vackert ljussatt i vintermörkret. Ett stilla regn faller över mig och mina vänner då vi promenerar mot vårt kallbad och den uppvärmda bastun. Och visst serveras morgonkaffet även här – precis det jag önskade mest av allt just nu. Vilken mjuk start på dagen.

Sitter senare på mitt hotellrum och jobbar bort någon timme innan jag beger mig till Varberg igen. Vi har vår stora lansering av kollektionen Vinter hos KLco idag – del 2.

Släpp kl. 15.00 och det finns en del att pilla med innan. Jag är alldeles pirrig i magen och samtidigt samlad, känner att jag har koll på alla delar i logistik, teknik och kommunikation.
En gång kraschade sidan då vi hade ett stort släpp och ända sedan dess stärker vi upp med allt vi kan det första dygnet vid en stor lansering.
Vi ökar kvantiteterna så mycket vi vågar vid varje kollektionssläpp men ofta tar någon favorit slut direkt ändå – det är såklart ett angenämt problem men jag förstår att det kan vara frustrerande om man inte hinner få tag på ett plagg man siktat in sig på.  Jag tror mycket på den här svarta kollektionen – det är plagg man kan använda länge året om och i alla situationer. Man känner sig både snygg och bekväm. Bästa kombinationen om du frågar mig.

Ok. Nu ska jag checka ut och sätta mig i bilen. Hörs snart igen.

Här finner ni kollektionen kl 15.00 idag, Torsdag 25 November. 

 

Kommentarer till “Nytt släpp – mina tankar om detta

Kommentarer stängda