krick

Inspirerad av Johanna så samlade jag också ihop mina mest gillade bilder på Instagram under 2016 till ett inlägg här på bloggen.

Jag hatade verkligen min profil när jag var tonåring och skulle aldrig få för mig att bli fotad på detta sätt. Men nu, nu verkar det vara den posen jag känner mig mest bekväm med… hahahaha..

Den blå dörren. Omåttligt populär på Instagram. Likaså mitt vitrinskåp som jag själv håller väldigt kärt.
Granen 2016. Nu åker den ut!
Kerstin’s vackra orangeri på Mellby Klockargård. Alltså, såååå fint!
Och så Minnas härliga vardagsrum. Älskar tapeten ihop med panelen, skåpet och tavlorna.

Mitt 2016 har varit otroligt omtumlande och bokstavligen kastat mig omkull. I maj sa jag upp mig från min fasta anställning för att sakta ner tempot och vara mer hemma. Jag ville också satsa helhjärtat på mina egna verksamheter. Otroligt skönt och klokt prioriterat.

Även om livet varit svajigt privat och jag dragit ner på mina arbetstimmar så har jag haft ett strålande år på jobbfronten.
Bloggen har rullat på fint och jag tycker fortfarande att det är väldigt roligt och utvecklande att vara i den här branschen där jag både träffar spännande människor och får fin direktkontakt med er som följer mig.
I år tog jag ju faktiskt emot priset som Årets Kreativa Företagare i Varberg. Vilken ära!
Jag är dessutom nominerad till Årets Inredningsbloggare inför Elle Decoration Design Awards i februari och det känns både smickrande och roligt. Har du inte röstat än så kan du göra det här.

Miranda och jag har också haft en otroligt fin utveckling både i Sverige och internationellt med vår webbshop For Good Luck under 2016. Nu sätter vi målplan för 2017 och bygger vår egen kollektion med egendesignade plagg och smycken.

Nu ser jag verkligen fram emot 2017!

God Fortsättning vill jag önska er som följer mig!