Mitt i torsdagen och jag har precis hällt upp ett glas kallbryggt te och slagit mig ner vid datorn. Vill inte påpeka att “det är mycket nu” för det är det mest osexiga någon kan säga tycker jag. Det betyder väl i så fall att man tagit på sig för mycket och planerat dåligt och det gör jag ju aldrig… eller? 😉
En sak i taget. Andas, bada i havet, äta, jobba, sova. & en stor dos familj också såklart.

Jag började dock dagen med att sätta ner mina försådda plantor i trädgården och där hämtar jag alltid massa energi och återhämtning. Det är verkligen inte synd om mig – allt blir bra.

Vid årskiftet gick jag vidare från min andra arbetsplats och har under våren byggt upp ett livsstilskoncept som passar mig och mina andra verksamheter utmärkt. Parallellt kan de växa och ta form och samtidigt stärka varandra.
Jag känner att detta är riktigt bra för mig och mitt skapande – att få jobba på egen hand, ha kontroll över alla delar och att det är jag själv som står bakom den kreativa processen. De samarbeten jag har kommer in från sidan och stärker verksamheten på ett hållbart och bra sätt i en fin balans. Känns både tryggt, hoppfyllt och bra.

Idag kom ett fint paket på posten med mina “Persona’s” som jag beställt från Lemholt & Bergman och det glädjer mig ockaså att berätta att ett av mina samarbeten vid lansering är med dessa talangfulla tjejer.

Livet med kameran i hand – uppe på en stol.
Det finns något visst med att dokumentera en del av livet dagligen på detta sätt. Började tänka på min resa till Toscana denna morgon – ska leta fram bilderna från min skrivarkurs där och dela med er. Världens finaste minne. Att resa själv och att få vara själv är något som jag börjat uppskatta något så vansinnigt mycket det sista.

Det är detaljerna som räknas, inte sant? På kassadisken just nu.

Så gott med kallbryggt. Jag kommer ha lite teprovningar som man kan boka in sig på och också ha som komplement till andra projekt som planteras här imlokalen. We are Laja och KLco har ett  fantastiskt spännande samarbete kring hav och te som lanseras i juni. Längtar efter att kunna dela allt med er här.

Nu måste jag avsluta bloggandet för nu kommer sminkös, modell och fotograf som ska hjälpa mig under kvällens fotografering.  Jag ska vara med på en del bilder själv så vi kommer vara två fotografer som fotar tillsammans. Det ska bli skoj!

Men vill ni se lite av veckans arbete?
Här är lite foton vi tog i lokalen.

Önska oss lycka till nu!

Kommentarer till “Om att jobba själv

 1. Ser fram emot att restriktionerna lättas, hoppas kunna besöka er i framtiden!

 2. Allt ser så fint ut! Färgerna, materialen, känslan – allt hänger ihop på ett så skönt
  och avskalat men ändå mjukt sätt. Vackert!
  Varmt lycka till!

 3. Vad fint allt ser ut! Och jag undrar också över det fina förklädet? Finns det att köpa?

 4. Ska bli spännande att följa! Väldigt fin förkläde det där. Kommer du att sälja sådana?
  Ha en fin fredag!
  /Malin

 5. Det är lysande 🌟o kommer att bli magiskt 🙏…..När det blir färdigt för uppstart……tänker att det ska nog inte bli ”färdigt” utan ständigt i rörelse o förändring🥰

 6. Önskar er att allt ska gå superbra 😍 Och hur brygger du kallbryggt te? Låter sååå gott och läskande 😋

  1. Tack! –
   Jag häller kallt vatten och te i en kanna och låter det stå över natten. Blir jättegott på just det vita teet jag har hos KLco – det är med mullbär och päron och ger en fins sötma och friskhet,

Kommentarer stängda