bok_krickelin_Kristin_Lagerqvist

Just nu lyssnar jag mig igenom böcker. Är mitt uppe i Störst av allt med Malin Persson Giolito och sätter på den varje gång jag ska gå en promenad, åka en tur på skidor, vika tvätt eller somna om kvällarna. Och även fast jag har den bundna boken av Glöm Mig  och Food Pharmacy så har jag lyssnat mig igenom den ändå.

När jag lyssnar på  böcker så kan jag ju göra massa andra saker samtidigt.
Jag har fått tips om boken Hjärnstark och den finns på Storytel.
Jag har Book Beat just nu. Lyssnar du på böcker?
Har du några tips på bra böcker?

En annan bra sak att lyssna på i bilen, själv eller med med familjen, är “Allt du velat veta” med Frits Fritsson. Under 45 minuter kan man välja att få reda på allt man velat veta om världsekonomin, sömn och matindustrin till exempel.
En annan podd som ger mig mycket är Framgångspodden. Det är otroligt inspirerande gäster som är inbjudna och den senaste jag lyssnade på var Petter Stordalen. Så bra!