Om min blus

Lämnar några lugna påskdagar tillsammans med familjen bakom mig och har satt mig för att samla ihop listan för kommande jobbvecka. Barnen har varit hemma så mycket de senaste veckorna så det har varit svårt att få bra rutiner med arbetet.
Jag jobbar ju helt hemifrån sedan årsskiftet – ja, om man bortser från bokade föreläsningar och andra uppdrag då vill säga. Och dessa är ju förövrigt inställda för hela våren.

Aska, Juni och Petra. Ändå bra hönsnamn tycker jag allt.
De blir mer och mer tama och följer efter mig ute i trädgården då jag är här ute och grejar.

Igår hade vi 4500 personer som tittade på vår livesändning under ett dygn. Så glad för all fin feedback kring Hanna Wendelbo och mina samtal om trädgårdsliv i detta format. Tänkte kolla med Hanna om hon vill prata om växthus nästa gång.
Har ni några andra ämnen ni vill att vi ska ta upp?

Tog några foton på min blus igår eftersom det var så många som frågade vad jag hade på mig. Jag köpte den på rean hos Shop Doen förra året så den finns inte kvar men spana in den här – så fin.

Hur mår ni?
Känns som jag lever i en liten bubbla där jag bara träffar mina närmaste och följer andra människor via sociala medier. Så är det väl för de flesta i och för sig och det är ju precis så det ska vara just nu också.

Denna vecka fyller min man 40 år och jag hade massa spännande planer för honom som nu har fått ställas in och så har jag försökt finna andra mysiga saker att göra. Som inte innebär massa gäster eller några resor då vill säga. Det blir bra.

Just nu är vi så mycket hemma så vi kom på den briljanta idén med att byta rum med varandra och låta tonåringen få flytta ner en våning. Fortsättning följer…

Det var det hela för idag. Nu ska jag krypa ner bredvid Igor och somna som en stock.

Kommentarer till “Om min blus

  1. Laser tube, exquisitely engraved and printed,You can also sculpt your beautiful face on your clothes.

  2. Jag önskar mig att era lives även kommer upp som klipp att se på via bloggen, hade det gått att ordna? Tycker inte att vloggar behöver vara ett dugg mer uppstyrda/klippta/redigerade osv än så utan ÄLSKAR det mysiga, intima o naturliga i live:sen men har aldrig tid att se i realtid på Instagram pga små barn

  3. Ja, prata jättegärna om växthus! Efter din och Hannas live så är jag väldigt sugen på att köpa ett växthus som är tillräckligt hög att stå i men i längd och bredd får vara max 4 meter x 3 meter. Jag har googlat runt och ser att det är prisskillnader och olika smarta varianter – alltså en djungel för en novis som jag att stå och plantera om i sitt växthus, lära sig att så och kanske ha en liten soffa att sitta ner vid och njuta. Vart har ni köpt era växthus? Vad tycker ni man behöver tänka på? Vad är rimligt att betala för ett växthus? Glas eller plastfönster? Kramar

Kommentarer stängda