Idag körde jag tidigt till Malmö för att hålla en föreläsning om sociala medier och hur influensers arbetar. Egentligen satte jag klockan på 06 men var uppe en timme tidigare på grund av riktigt dålig sömn efter en tung dag igår.
Men fint att vara i så god tid faktiskt.
Här är enda bilden jag knäppte i Malmö. Kanske inte bästa vinkeln från denna fantastiska stad… Måste återvända snart.

Är så glad över det fina välkomnandet och att föreläsningen uppskattades så mycket. Tack till er som kom!

På vägen hem stannade jag förbi hos Solhaga Stenugnsbageri i Slöinge. Perfekt att bara köra av motorvägen lite snabbt för dessa goda grejer.

Sedan hämtades barn och hund och vi drog ut i solen för att rasta oss.

Igor var nöjd med sina vaniljbullar.

Ett snabbt stop hos Miranda på FGL. Hon hade klätt sig i klänningen som lanserades idag och var söt som alltid.

När vi kom hem knäppte Igor två bilder på mig och sedan fixade jag middag och förhörde prov och styrde upp läxor. Phu. Jag är helt slut nu efter läggning av barnen…
Jag tänker skjuta på alla måsten till morgondagen och krypa i säng jag också.

Men du måste hålla med om att det är rätt snyggt med vida blå manchester? Dessa brallor fann jag hos Weekday i helgen. Så mycket fint i den butiken. Kolla Nannas fina blus till exempel.

Kommentarer till “Onsdag med föreläsning och vaniljbullar

  1. När en velat fram & tillbaka över ett beslut hela dagen & låtit sin högsensitiva förmåga tillslut besluta, sen landar jag i din fina dag & inser att det ska nog gå! Jag kör sträckan åt andra hållet Landskrona-Göteborg för en bokfotografering gällande socialatjänstehundars arbete. Tack du modiga väsen för inspiration 💙💙

  2. Var skrattig och glad resten av eftermiddagen efter att du tittat in på Solhaga! Älskar människor som är närvarande i blicken och det var du. + hade gärna bytt din outfit mot bullarna och brödet! Tack för en riktigt bra blogg! / Nelli, tjejen i kassan.

    1. Tack söta!! Tokigt det där med sömnen alltså.. ghaaa. Så jobbigt när man sover illa. kram och ha en fin dag

  3. Åh, Solhaga. Bästa bageriet. Och mysigaste. Förstår att Igor var nöjd. Härlig färg på byxorna. Kanske skulle våga lämna mitt svarta? Hm. Får se hur det blir med det. Tack för att du tittade in till bloggen trots full dag.

Kommentarer stängda