En klibbig söt doft vilar ibland över mina kvällspromenader med Boris. Vi har en godisfabrik nästgårds och jag tar slingan förbi kyrkogården, upp mot skogen, rundar dammen och drar in våren i lungorna. Ofta får jag med mig en liten bukett. Jag har plockat dem sedan jag var två.

Den här buketten fick min man på en avtackningsmiddag igår. Han lämnar sitt kontor i Varberg och har börjat jobba i Göteborg. Killen som köpte blommorna bad om något spretigt och vilt som passar i vårt “bloggiga” hem. Så gulligt tycker jag.

Idag började vi dagen med en filminspelning hos mig. Vi gjorde rörligt material till ett företag jag gillar massor. Så kul!

Ida och Fabian från United Screens var hos mig och gjorde arbetet. Superduktiga och väldigt gulliga. Ida hade dessutom väskan jag suktar efter. Så fin!

Vi jobbade på i rask takt med klipp från hemmet och skapade sedan en “voice over” som ska läggas på filmen i efterhand.

April och maj är galen när det gäller roliga inbjudningar i branschen. Så svårt att låta bli att tacka ja till hela baletten. Men då har jag ju inte så mycket tid för familj och jobb som jag önskar – så jag försöker välja med omsorg.
Nästa vecka ska jag på en skoj grej i Göteborg och det glädjer mig för då möter jag upp den här fina. Om jag hinner gå på Lises Workshop och Ståhl’s härliga event återstår att se. Idag ska jag i alla fall titta in en sväng på boksläppet av Lises Lettering. Så kul!

Fin helg till dig.

Kommentarer till “På min fredag

  1. Spännande med nya projekt! På den stora krukan ser slitningen ut som ett ankare, med meningen?

Kommentarer stängda