Just nu faller mitt öga lite extra på aprikos blekta toner. Jag planerar sommarens inredning i växthuset och ska plocka in lite jordiga färger istället för att satsa på blå toner rakt igenom tror  jag.
Vad tror du om dessa kuddar och kanske den här lampan?

Men det blå kommer alltid ligga närmast hjärtat. Ingen har väl missat att Royal Copenhagen har släppt en ny servis med ett helt fantastiskt mönster. Snacka om att få habegär!
Gannis klänningar är alltid vackra – kanske denna med blomster lite extra mycket.
Karoline de la Concha inspirerar alltid. Här är hennes “flat lay” med lite smått o gott till sommarens snyggaste outfit.

Du följer väl Karoline på Instagram?
Så cool tjej med grymmaste smaken både på inredning och kläder. Hon driver en liten butik i Råå där fokus ligger på det personliga mötet med kunden. Ska jag känna mig extra fin i något sammanhang så messar jag Karoline direkt och hon plockar fram grejer hon tror passar mig. Hon är grym!

Obs. Jag har fått frågan om det är sponsrade länkar jag delar med mig av eller kanske affilite-länkar, vilket är länkar som ger mig som bloggare kick-back när läsare klickar vidare.
Vill vara tydlig med att jag märker alla inlägg med betalda samarbeten samt affiliate-länkar. Ovan är alltså bara tipsiga grejer om vad jag gillar just nu.