Just nu sitter jag i en buss på väg till Lilla Hyttnäs. Så spännande!

Sist jag var där var det sensommar och en liten skara kollegor hade samlats i Dalarna för att uppleva den vackra miljön tillsammans. Vi hade den stora förmånen att få fota inomhus i Karin och Carl Larssons hem vilket är strikt förbjudet annars. Vi var pirriga av förtjusning och hela inlägget från tillfället finner du här.

Nu är jag alltså på väg till denna vackra plats ännu en gång och det är med inbjudan av Bookmark förlag och Elsa Billgren.
Idag äger nämligen lansering av boken ETT HEM rum! Har ni beställt ett exemplar än?

Jag älskar verkligen både Karin och Carl Larsson och hemmet de byggt upp är otroligt. Så mycket inspiration.

Ser fram emot en fin dag på Lilla Hyttnäs. Återkommer med rapport från dagen såklart – vi får ta kameran med oss in i huset så jag hoppas jag kan få en mängd vackra bilder att dela med er här.
Ha en fin torsdag nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *