Jag har packat klart min väska för en weekend med min man. Lite sol, vila och mysiga långluncher är precis vad vi behöver.

Denna vår har jag satsat på att investera i en riktigt snygg ryggsäck som rymmer både dator och kamera. Den får följa med som handbagage. Jag blir så sned och får förskräckligt ont av allt bärande på tung handväska. Skönt att ha båda händerna fria. Denna fann jag hos Sandqvist. Velade mellan denna design och en tjusigt gul variant.

Inte helt lätt att ta en birdview med valp som vill vara med överallt.

Inför vår resa sprang jag in på Lindex och fick tag i denna mönstrade baddräkt. Den kommer jag ha till både byxa, kjol och shorts i helgen så nu håller vi tummar för massa sol. Tröjan är från Ganni, kjol från HM och skor från Scorett.

Lilla gubben. Här hade Boris helt ledsnat på att jag höll på med kameran.

Möjligt att jag tittar in med en snabb hälsning från varmare breddgrader imorgon.Men du kan ju följa mig på Instastories också såklart. Trevlig helg till dig.