Jag är så ofantligt tacksam över de senaste veckornas lanseringsperiod. Jag har denna vecka kvar med press då jag ska stå på Trädgårdsmässan i Stockholm men sedan ska jag bara var hemma och möta våren i min trädgård. Somna på dagbädden i växthuset, greja med mina plantor och lyssna på mängder av ljudböcker.

Allt har gått hur bra som helst – lanseringsfesten blev väldigt lyckad, lunchen med kollegor gick toppen, både författarprat och signeringar  i Stockholm och Halmstad samt föreläsning på västkusten har varit kanon, välbesökta och uppskattade. Boken har sålt som tusan i min butik i Varberg och på webben – så himla tacksam och glad. Införsäljningen till de olika bokhandlarna och bokkedjorna på webben har också gått fint – jag har också hört att vissa bibliotek tagit in av läsare som satt sig på kö. Tack till alla!
Det enda som blev mindre bra var när jag blev bokad till den lokala bokhandeln för signering av boken men mest fick frågor om vart linjaler, tuschpennor och andra böcker stod. Jag signerade tre böcker och gick hem med svansen mellan benen efter ett par timmar, hahaha, vilken flopp. Antar att det är svårt att uppskattas i sin egen hemstad eller så kanske de missat marknadsföra att jag skulle vara där.
Well well. Jag är supernöjd, stolt och glad över hela alltet.

Vill ni träffa mig i Stockholm så har jag nöjet att berätta att jag kommer stå i Floramanufakturs i monter A07:17 onsdag till lördag. Det är de som säljer byxorna jag har på mig på detta foto – använder dem hur mycket som helst.
Jag kommer vara där med en mängd böcker såklart men kommer även ha med mig ett litet sortiment från KLco. Vi kommer inte ta med några av SS22 då vi är mitt uppe i lansering och packning av dessa i Varberg dock. Men vi har med ett litet sortiment som passar trädgårdsliv. Och te såklart – även tångnäring och lite annat smått och gott. Kika in här på Nordiska Trädgårdar och se vilka andra utställare du kan möta på plats. Vet att både Hanna Wendelbo och Karl Fredrik från Österlen kommer vara där till exempel. Jag ska vara uppe på scen varje dag och ha författarprat och scenprogrammets tider finner ni här – ladda ner programmet för inspirationsscenen.

Ja – det var allt för nu. Nu ska jag krypa ner bredvid lillebror och se en serie med honom.

Kommentarer till “Packar och åker till Nordiska Trädgårdar

  1. Kanske ”Honskaintetroatthonänåt”, Boråsarnas eget motto gäller även i Varberg numera… Apropå signeringen.

Kommentarer stängda