Godkväll. Nyss hemkommen från två olika adventsfiranden och kikar in här nu för att önska er en fin Advent. Har ni haft en bra dag?

Jag bakade pepparkakor och lyssnade på ljudbok. Det var fint och samtidigt lite ledsamt att mina barn inte hade lust att vara med. Men jag hoppas vi får fler chanser ihop och att jag kan locka dem till lite julmys.

Ska jag vara helt ärlig så tröttande jag rejält efter jag hade glaserat halva plåten och ville slänga hela alltet.

När jag sedan skulle sätta ihop de små pepparkakshusen med smält socker så hade jag naturligtvis gräddat för små tak.

ja, du ser ju. Det är knappt så det håller ihop. Kände mig bra snopen över att själv ha lagt flera timmar på detta och att slutresultatet blev kass. Typiskt mig.

Men granen blev riktigt fin. Ska visa er imorgon.

Idag har vi haft ett nytt släpp av kläder hos oss så det är därför du ser mig i två olika outfits i detta spretigt juliga inlägg. Efter pepparkaksbak så fotade jag mig själv innan mörkret la sig över söndagen. Ja, det var det hela.

Note to self. Håll inte på att ha så höga förväntningar om julmys – det blir vad det blir. Bara alla mår bra så ska du se att det blir jul i år igen.

Kommentarer till “Papparkaksfiasko

 1. “Kände mig bra snopen över att själv ha lagt flera timmar på detta och att slutresultatet blev kass. Typiskt mig.” Dåre, det är väl allt annat än typiskt dig att slutresultatet blir kass. Så det så. Kram!

  1. hahaha, jag kanske överdrev lite. Det tog nog inte flera timmar.
   Jag är verkligen för att det är resan som är målet och resultatet är sekundärt men eftersom det var ganska trist att göra det själv och sen när jag var klar så blev det inte som jag tänkt mig – så då fick jag verkligen en känsla av att det inte als var värt det.. hahaha..

 2. Sååå fint allting 😍 o gulliga hus….Nej det är inte typiskt DIG att göra för små tak ❤

  1. Nej, det hade nog kunnat hända en del men de flesta kanske hade kollat lite mått och så, inte gått bara på känn…
   knasigt men det är som det är. kram

Kommentarer stängda