Igår kväll satt jag och förberedde det sista inför dagens arbete och kände hur det helt plötsligt bara tog stopp. Jag frös och ville bara sova.

Kröp till sängs och vaknade sedan med feber & världens huvudvärk. Har inte varit sjuk på en evighet så jag blev riktigt överrumplad. Så jag fick bita i det sura och ställa in dagens planerade coaching och ligga här istället. Blir så besviken för jag hade verkligen sett fram emot detta möte. Mycket som ställts in och fått ändra på sig det senaste året så det är bara att gilla läget.
Ja, ja, lite sömn, filmer, böcker och sängliggande kommer säkert göra susen.

Boris är uttråkad såklart. Har orkat släppa ut honom i trädgården två gånger bara.

Så glad att ni är många som hakar på i bokcirkeln och vill vara med och läsa Otämjbar. Ifall du missat har du inlägget här.

Ni är många som frågar vart vi köper våra 3D-pussel. Jag har sett att de har sådana här på Adlibris och så finna det hos vår lokala Akademibokhandel här i Varberg. Detta är en riktigt bra sysselsättning för vår 14-åring. Jag tycker det är för svårt och har rätt dåligt tålamod – men man är ju olika. Han älskar det.

Kolla så fina grejer han gör.

Ett annat tips är de kosttillskott jag äter. D-vitamin, B-12, Magnesium, MSM och matcha och collagen som jag blandar ner i mitt örtte. Den stora burken fick jag av de gulliga tjejerna jag var på Smögen med – @foodgeeks Såg att de hade gjort glass av matchan så jag tänkte testa detta.
Äter ni några kosttillskott? Tycker ni det hjälper er?
Jag tycker jag har blivit mer stabil i mitt humör sedan jag började äta dessa.

Kommentarer till “Sängliggandes fast med några tips i rockärmen

  1. Tack för en mycket fin, ärlig och givande blogg. Måste fråga vart dina fina byxor och topp kommer ifrån. Så snyggt och mysigt.

  2. Åh vad jag blev helt till mig nu över pusslen! Måste genast införskaffa 😅
    Sen får man se hur väl det funkar med tålamodet 😆

Kommentarer stängda