reklam för eget

Jag har beställt denna outfit och innan den hinner nå mig så blev jag så inspirerad av att finna något liknande i min egen  KLco- garderob. Jag valde att utgå från vår Dorthe kjol i kulören kamel.
Här tillsammans med grön Dorthe Blus och ett brett skärp i midjan.

Samma outfit fast en over sized skorta över kjolen i kulören råg. Detta är min favorit kulör – helt naturell lin, varken  blekt eller färgat och vi kallar den råg. DEn blir mer dressad med ett skärp i midjan men oftast bärjag den till tights eller ett par jeans.

Samma kulör men en annan design på blusen. Johanna heter blusen och finns inte kvar i denna kulör men den finns i svart och i honung.

Ja, det finns fler varianter. Nu har jag dressat kjolen ihop med Diba Blus i kulören bränd lera. Så fint!

Vi fortsätter tycker jag. Nu har Klara skjortklänning åkt på så det blir lager på lager och sedan skärpet i midjan. Vet att många av er har den här hemma – testa denna outfit under vintern vetja. Klara finns just nu i grönt och i honung som på fotot.

Vi avslutar med en vanlig basic jersey i 100% linne och skärpet i midjan igen. Detta är en långärmad t-shirt och jag älskar den verkligen. Finns i svart, kamel, kaffe och plommon.
Jag har stövlarna Alexia från Blankens till både korta och långa kjolar under vårvintern. Så fint tycker jag.

Vilken var er favorit outfit?

Kommentarer till “Sätt ett skärp i midjan – jag visar er olika outfits

 1. Allt var jättefint och du klär dig så himla snyggt jämt 😊 Gillar den i bränd lera bäst. Är på en viktresa just nu och ett av mina planerade firanden när jag nått målvikten är att köpa ett eller flera plagg från KLco. Har vägarna förbi Halmstad inom kort och är en aning sur över att jag inte hinner förbi Varberg när jag ändå är så nära (bor i norra Sverige) för att kunna klämma och känna och se plaggen live 😊

 2. Jag tyckte alla var fina på dig, du bär upp dem så coolt & självklart! Men den sista är den jag själv skulle känna mig snyggast i. 💫

 3. Hej Kristin,
  Nr 1 finaste färgerna tycker jag o söta Boris så klart!
  Jag är så glad att jag hittade din blogg läser den varje dag – den ger mig så mycket. Varför det är innehållet både högt och lågt. Och inte bara ” om du köper denna vas så löser sig allt.
  Jag och min dotter kommer till Varberg i sommar för att besöka din butik, det ser vi fram emot!
  Lycka till med huset i Frankrike
  Elna

 4. Jag gillar den sista outfiten mest. Jag har ser tyvärr bara större ut om jag har skärp utanpå skjorta, trivs inte alls med det. Du är superfin. Tack för alla tips.

  1. Ja, så kan det vara. Tror det beror mycket på känslan man har – många upplever att de ser större ut med skärp och en del tvärtom. 🙂
   Tack för fint avtryck

 5. Den med kimonoen! Så fint! Elsker også at du blogger så ofte nå – heia heia!

 6. Tror inte jag skulle passa i det, mest känna att jag försvann i allt tyg. Men på bilderna på dig tyckte jag det var superfint med skjortklänningen klara ovanpå kjol!

  Kul sätt att visa olika modeller, gör gärna mer av den typen av inlägg. 😊

Kommentarer stängda