Nu blommar tulpanerna i min trädgård och jag kan plocka in färgglada buketter och ställa i alla hörn. Det blir som vanligt när det kommer till kulörerna – jag har en bild av att jag ska ha aprikos, laxrosa och dova kulörer så slutar det med illgult och rött…. fattar faktiskt inte hur jag bär mig åt när jag beställer. Får väl bara acceptera att jag är med färgglad i sinnet än vad jag inbillar mig att min “stil” är. Har jag ens någon stil? Jag har nog alla stilar i mig i så fall för jag är den mest ombytliga människan jag känner – jag är beredd på at testa det mesta och låter humöret bestämma.

Denna onsdag var jag ute i vit tjusig klänning och plockade in ett gäng tulpaner.

Kors så fin jag kände mig i den här blåsan! Men den var tyvärr inte min egen utan teamet som var hemma och jobbade hemma hos mig denna dag plockade ner den i packningen och drog vidare i slutet av dagen.

Så här såg det ut när de filmade mig i trädgården en snabb sväng men överlag vi höll mest till inne på nedervåningen. Denna kampanj kommer inom kort och det ska bli kul att visa er resultatet.

En stor bukett hamnade inne i vardagsrummet och blir bara vackrare och vackrare var dag som går.

Kära maj. Du är så fin och jag älskar verkligen dig.

Men varför ska allt hända i maj – alla roligheter och allt jobb krockar. Och dessutom vill man ju vara ledig jättemycket för att kunna njuta av att naturen kommer till liv, av att solen värmer kinderna och av att bara få vara i trädgården.
Hur känner ni för maj?

Önskar er en fin helg.

Kommentarer till “Sköna maj välkommen

  1. Hittills: totalt panikstressad i maj. Sjuka anhöriga, barn som inte har det bra i skolan, en stor deadline i mitten av maj, plus en massa annat jobb. Men trädgården är en tröst.

  2. Ja maj är den bästa. Det är därför jag kallar juni for maj 2 och april för för-maj. Går absolut inte att hinna med allt härligt och all sin pepp över månaden maj, på bara fyra veckor.

  3. Maj är underbar! Men är stressad, kombinerar termins-slutspurt på mastern med för mkt jobb, hemmet halkar efter, pengarna är slut. Typ så. Vill bara sitta i en solig park med min kille och dricka vin men det är tydligen för mkt begärt 😅

  4. Överväldigande lycka och överväldigande frustration, så känns maj :). Tänker att det kanske alltid kommer att vara så, att det kan få vara ok.

Kommentarer stängda