Jag skulle ju berätta om något enastående och näst intill ouppnåeligt mål för mig.

Jag hade en mörk tonårstid som ledde till att jag hoppade av skola och levde väldigt destruktivt i några år. När andra pluggade, reste, träffade nya vänner, tog studenten och skaffade körkort så gjorde jag helt andra grejer.

Det där körkortet alltså – Så många gånger jag påbörjat att ta det under dessa 20 år…
Men, saker har kommit vägen.
Egentligen tror jag att jag haft inställningen att jag varit för “korkad” för att klara av det. Dels för att jag under mina tonår regelbundet fick höra av en människa att jag var den mest obegåvade tjejen som någonsin promenerat gatorna i Borås och för att jag hade noll studievana.

Så kors, detta har varit en brant uppförsbacke för mig.

Men så – den 14 juni så både jag skrev och körde upp. Utan anmärkningar på uppkörning och bara ett fåtal fel på provet.
Vilken lycka!

Jag kör dessutom riktigt bra. Även om jag kört på vår soptunna en gång och redan fått en bot. Förstod visst inte att husbilar har förtur på de bästa parkeringsplatserna i hamnen när man själv har megabrådis till simskolan…

Och tavlorna har kommit upp. Fint va?!

Och ett tips också.
Eller det är egentligen Sofia’s tips då hon köpte rea-jeans för hundralappen på Lindex från deras “Sustainable Choice” där jeansen är tillverkad med vatten- och energibesparande produktionsprocesser. Jag fick inte tag i min storlek  men köpte någon storlek för stora och de blev ju också bra. Speciellt med en fin baddräkt från Ganni till.