Sommarlov. Och semester.
Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte riktigt hur det blir för mig i år. Jag försöker att vara flexibel och anpassa mig efter barnen. Men jobbar, det gör jag ju varje dag ändå. Vi har högsäsong på For Good Luck och dessutom ska vi renovera och flytta in i nya lokaler efter sommaren. Och bloggen kommer ju också uppdateras regelbundet även om det är sommar och sol. Tur att man har ett så himla skojigt jobb som också ger mycket frihet.

Vi kommer att åka till fjällen några dagar och så ska Mir och jag till Köpenhamn en sväng. Annars stannar vi mest i Varberg och gör små utflykter. Cyklar och tar ett dopp, äter kvällsmat på stranden, åker och surfar eller drar ut med båten och tältar på en ö någon natt. Semesterfeeling helt klart.

Mellan varven lyssnar jag på poddar och Sommar i P1. Mina favoriter hittills är William Spetz, Douglas Léon och Rickard Söderberg.

Det gäller att hitta lite egna stunder för jag blir lite smått tokig av all logistik med tusen ungar hit och dit, mat fram och tillbaka på borden, ruttna bananer och våta badkläder i ryggsäckar, glasspengar och sena kvällar. Vi har dessutom haft simskola varje dag i fyra veckor för vår minsta. snark. Typiska i-landsproblem som alla andra också dras med men så himla extraviktigt att rå om sig själv lite så man orkar vara glad mamma. Inte sant?
Har du tips på hur man snor åt sig någon timme här och där och vad man som bäst hittar på så får du mer än gärna lämna några rader här under för både mig och andra.

Mitt tips är att lyssna på ljudbok och gå en promenad under kvällen. Med ett dopp i havet såklart. Funkar tidig morgon när familjen sover också.

Andra saker jag gjort den senaste veckan  – hämtat inramad fotokonst av Hanna Lemholt (aka Honeypieliving)
Älskar! Ska hänga upp dem på passande vägg och visa er sedan.

Den här väntar ju också på inramning såklart. Vackert av Lisa Love.

Annat vackert är bilderna i senaste Elle. Bilderna från modereportaget Bondens Marknad tog mig med storm…

..och likaså ett inspirerande reportage om Emma Svensson – en stor förebild inom fotografi. Hon berättar hur hon vände en mörk tid i sitt liv och fann ljuset och modet igen. Sjukt inspirerande och något alla borde ta del av, oavsett livssituation.

Jag har också funderat på vart jag ska hänga upp de här oerhört vackra fjärilarna som jag fick i gåva av bästa Mokkasin. Hon har alltid med sig de bästa presenterna. Ta en kik in hos henne och se vad vi hittat på under tiden då de bodde hos oss. En av våra pojkar följde dessutom med dem hem till Katrineholm så det var ju ett väldigt gott betyg på att våra familjer är väl synkade.

Önskar dig en riktigt fin helg.