Nu är det bara några dagar kvar tills vi kan flytta in på riktigt i den vackra lokalen på Brukstorget. Just nu håller jag på och letar efter en finsnickare som kan hjälpa mig bygga en platsbyggd hylla och en fläktkåpa. Maila om du känner någon som har tid är du snäll…

Vi försöker bygga ett så hållbart kök vi bara kan. En fem meter gammal skänk i betong som ursprungligen använts i L:A Brukets showroom då de fanns på Brukstorget har vi tagit hand om och tänker bygga upp en kökslösning kring. Vad tror du om det?

Jag har också köpt ett vackert handmålat överskåp från 1800-talet som jag tänkte hänga upp här. Nu ska jag få tag på några vikväggar som får agera avskärmning – kanske får jag måla dem för jag finner ingen fin. Man kan måla dem lite i den här stilen kanske – kolla i fönstret? 

Klart jag har en plan i huvudet, det har jag haft hela tiden. Jag vet precis vart jag ska placera soffa och hyllor men vet också att saker förändras längs vägen – man kommer på bättre lösningar och justerar.
Jag har inte tänkt färdigt alla praktiska lösningar än utan mer fokuserat på det visuella – tur att man omger sig med bra människor som kan ge en hjälpande hand och vara praktiskt stöd.

Idag – kanske dags att ta en dusch och skärpa sig. Sitter med näsan i datorn mest hela tiden och har inte tagit någon löpartur på flera dagar. Idag fann jag i alla fall mina glasögon i en låda och nu är allt plötsligt väldigt tydligt.

Det händer mycket nu.
Imorgon har vi vår digitala föreställning  A la Varberg och vi repar för fullt och förbeder oss. Jag ska berätta om min ganska krokiga väg till att bli bloggare och berätta lite om hur jag tänker kring relevant innehåll på sociala medier.
Det finns fortfarande möjlighet att boka en biljett här.

Jag ska försöka ta mig ut till Marie på Håkesgård och hjälpa henne binda buketter i veckan också – hon kommer sälja vackra tulpanbuketter hos My Feldt och hos Lisa Lemke denna vecka . Så fint att alla hjälps åt nu efter den hemska branden.

Och så till helgen hoppas jag att vi kan plocka upp lådor och placera ut möbler. Min familj har blivit galen på mig som ställt grejer och skapat högar i varenda hörn här hemma det senaste.

Ja, vad tror ni?
Känns det spännande?

Jag är helt tagen av det fantastiska engagemang jag fått i min nya kanal @klco.se – över 4400 personer som följer redan.
Jag som är väldigt intresserad av statistik och att följa upp vad som går bra och mindre bra tycker det är väldigt fascinerande att lära mig om hur det är att bygga upp en ny digital kanal  2020. Jag har samma räckvidd på mina inlägg som följarentalet och det måste ju vara ett strålande resultat. Så tacksam och glad.
@krickelin startades 2011 tror jag och Instagram har förändrats väldigt mycket genom åren. Idag har jag 77 500 följare där och det är ju en hissnande siffra.
Jag ska visa er hur statistiksidan ser ut en dag och berätta hur jag jobbar med den.

Min dröm är att den nya hemsidan ska bli navet i den nya verksamheten och att jag ska kunna jobba med Instagram, facebook och Pinterest som inkastare men förstår samtidigt att Instagram är den kanal man kan bygga nära relationer med som bäst för att nå ut med budskap på ett bra och smidigt sätt.

Att jobba med storys live och med korta filmer är både roligt och lättillgängligt.
Jag kommer vara noga med att inte dubbelposta samma material på både Krickelin och KLco – ska det vara samma budskap så behöver jag variera mig i bilder och text så det inte blir tjatigt för er som följer båda. Jag ska göra mitt bästa med detta i alla fall.
Oj, vad jag babblar på om detta nu… Ni kanske inte ens är intresserade av sådant.

I nästa inlägg som kommer ska jag berätta hur loggan till KLco växte fram.

Kram och ha en fin dag.

Kommentarer till “Sneak peak – vi kikar in hos KLco

 1. Hej Kristin, jag undrar vad Klco är för något? Förstår inte riktigt om det är med flit vi får hållas lite på halster eller om jag missat något. Restaurang? Kurslokal? Webförsäljning? Såå nyfiken:-)
  Hälsningar Monica

  1. Hej,
   Jo, men det kan man ju faktiskt säga, att det är med flit alltså – jag berättar inte allt om varumärket förrän det är dags att lansera det till 100%.
   Det kommer vara en kombination av mycket och när det står helt klart så hoppas jag du har helheten klar för dig.

 2. Hej! Är väldigt nyfiken på hur namnet uttalas? Det låter lite konstigt när jag försöker säga det högt, så gissar att jag säger fel 🙂

  1. Hej!

   “Kåååå elll seeee oooo”

   Detta står för Kristin Lagerqvist – företaget.
   Alltså inte “& company” som i gänget.
   ha en fin dag, Kristin

 3. Jo berätta gärna mer, är intressant, kul och berikande att få följa med i tankarna om allt mellan himmel och jord. När jag läser dina texter och får ta del av foton som förstärker upplevelserna är det samma känsla som när man läser en bra bok, man vill ju att den aldrig ska ta slut 😊

  Ps. Din överdel i blått som du bär på fotot är fin. Gillar skarpt! Får man fråga var hittar man en sådan?

Kommentarer stängda