Jag önskar mig den här otroliga buketten i glasvas på fot och mängder av levande ljus i olika ljusstakar på min spiselkrans. Numer har jag ju två i vårt kommande hem i Frankrike.
källa – @malenemalling

Apropå det franska hemmet som nu snart är inom räckhåll – detta kök sparar jag ner bilder av hela tiden. Det känns som vår planlösning är lite likadan med fönstret och ja, det finns redan uppsatta hyllor över diskbänken. Intressant att de ej har något kakel utan bara målad vägg bakom diskbänken – det känns både vackert och görbart för oss. Alla träskärbrädor i olika former  är så fina och jag noterar också att de inte har fläkt – har varit inne i en hel del hus i Frankrike som saknar detta. Börjar faktiskt fundera på om vi kan skippa detta också. Gasspis, kylskåp och frys i rostfritt är nu beställt och jag håller på att kolla upp olika kulörer och lampor.  källa – @elleihome

Den här boken har jag spanat in – den lanseras i början av mars. Spännande! källa – @noughticulture

Har tänkt på att börja baka mer bröd. Mest för att jag också vill kunna skapa dessa konstverk. Fy bubblan så fint! Källa  – @studiocathynordstrom

Tänk på det. Påminn dig själv lite då och då.

Jo, jag sparar ner en hel del öppna spisar just nu. De ljusblå väggarna till den här inredningen med konsten och tulpanerna är magi – tycker jag.

Kommentarer till “Sparat i min mapp

 1. På tal om bröd bakade ditt bananbröd efter en reel på Instagram. Sååå gott och undrar om du vill bjuda på receptet igen kanske i textform❤
  Tack för att du inspirerar på så många plan!

 2. Har precis fått klart köket där jag också testar enbart målad vägg med våtrumsfärg, lite bekymrad över ytan bakom spisen, men om det inte funkar tänker jag sätta upp en plåt i mässing eller rostfritt, så det finns en backup-plan. Men jag är lite rädd att jag gått för mycket på vad som är snyggt o modernt nu…
  Apropå spisfläkt så saknade ett par vänner sådan under några år i hyresrätt, de var alldeles lyckliga när de fick en tillslut, så njae är nog kommentaren till det, snyggast utan, men nog mest praktiskt med.

  1. Ja, jag tror att det det blir supersvårt om man bor i emn mindre lägenhet men i de husen jag varit inne i har det varit väldigt luftigt och högt i tak – inbillar mig att det är lättare att skippa fläkt då men jag har säkert fel… hahaha, vill så gärna ha rätt så jag slipper köpa en stor ful grej att sätta över spisen.

   Smart att testa utan och se om det funkar och sedan komplettera – tror många garderar sig med både hängsle och livrem mycket när det kommer till detta utan at det behövs.

 3. Godmorgon,
  efter all inspiration och kreativitet du delar med dig av, tänkte
  jag berätta om när vi inte hittade rätt kakel till vårt kök, när vi byggde nytt hus för 12 år sedan. Bad målarna att måla köksväggen, de använde färg för våtrum som tål vatten och är avtorkbar har fungerat superbra. Vi har en diskbänk som har en liten kant baktill samt en kantsten som är 7-8 cm vid bänkskivorna, kan nog fungera med med kakellist. Dags för kaffe hälsar Åsa

 4. Färg på väggarna är så fint, kul att våga bryta av med lite andra kulörer. Inspirerande bilder du hade sparat på din mapp!

Kommentarer stängda