Jag ser mig omkring i butiken jag bygger upp och känner både att jag vill nypa mig själv i armen och falla ut i gråt. För hur ska det gå?

Fastighetsägaren skickar ut besparingstips för elen och jag har precis utökat med en dubbelt så stor lokal när vi går in i både inflation och andra oroligheter. Jag har varit här förut hinner jag tänka och det vet vi ju – KLco startades precis då pandemin lamslog planeten och det var sannerligen en utmaning. Nu står vi här igen – en satsning mitt i en kris och jag håller tummar och tår för att det ska landa mjukt trots omständigheterna.

Jag har bokstavligen lagt all min energi och min ekonomi i att bygga KLco så bra som möjligt.

Denna vecka har jag varit i butiken för att möblera om, städa bort sensommaren och göra ordning för det nya. Vi planerar en sample sale på lördag här i Varberg och det har varit lite att pilla med.

Jag spelade in en film om hur man gör matcha latte. Älskar denna gröna goda dryck och vispar mig själv en om dagen.

Ser verkligen fram emot att lansera min nya satsning och jobbar mycket med både utveckling, känsla och uttryck just nu. Det måste kännas överraskande och inspirerande.

Hemma händer det också grejer. Jag satte ett skåp på ett annat skåp i mitt gula kök och kände att det blev så himla mysigt. Nu ska jag städa min ljuslåda och fylla upp med honungsgula ljus. Gult är bannemej en favorit.

Avslutar dagens blogginlägg med ett tips. Jag har plockat falläpplen i trädgården och kokat med lite vatten, riven ingefära och citroncezt. När krämen var klar rörde jag ner en stor sked honung. Åt med havremjölk och hackad mandel. Mums!
Och lätt som en plätt.

Nästa blogginlägg jag postar kommer handla om varför vi ska eller vill sälja vårt franska hus. Så kika in här imorgon igen.

Kommentarer till “Status just nu

 1. Driver själv en liten rörelse sedan fyra år tillbaks där vi gjort en enorm satsning under sommaren. Och den gjorde vi just för att allt pekar uppåt. Jag är rejält orolig precis som du, men tänker ändå att bara för att allt som matas ut om vad som händer handlar om hur svårt det kommer bli innebär ju inte det att det kommer drabba min eller din rörelse på värsta tänkbara sätt. Sitt still i båten är min lärdom genom och i pandemin. Tänker att det tar jag med mig in i hösten. Stort lycka till, du är en stjärna!

 2. Can’t wait to see!! Om man lägger ner hela sin själ och hjärta i något som du gör så kan det inte gå annat än bra…
  2 frågor- Vet du möjligen när ni är öppna nästa vecka? Och vart har du köpt din fina loafers?
  Stort lycka till!💙

 3. Önskar dig allt det bästa kära Kristin✨!!!
  När man jobbar från hjärtat så går det bra, så jag tänker det kommer gå fantastiskt för dig! Du har ju hela nätdelen också och vi behöver mys, goda teer, Varma och vackra kläder mm mer än någonsin💗💗💗.
  Kram från mig till dig!!

 4. Matcha-filmen?
  Dricker inte kaffe alls längre- te och matcha- men tips behövs kanske?

  Palettblad som slutar växa och blir supertrista efter stora o fina innan sommaren- tips?

  1. Klipp ner och ge näring vetja! Då får du också massa sticklingar att ge bort 🙂
   Matcha latte är lätt som en plätt att göra – kan lägga ett inlägg alldeles strax.

 5. Det kommer nog gå helt fint. Du har klarat väldigt mycket annat i livet så detta fixar du säkert även om vägen är svajig.

Kommentarer stängda