Hej! Idag kikar vi in i min trädgård via en blick från en annan fotograf. Älskar när andra tolkar miljöer man är van att fota i – jag blir  hemmablind och väljer ofta samma vinklar. Men den här till exempel, husets fasad brukar ni inte få se så här på bloggen väl?

Malin Mörner, @poppyloveyou, är en av de mest talangfulla fotograferna jag känner till och det är sannerligen en ära att få jobba vid sidan av henne. Så bjussig, härlig, rolig och full av energi.

Min morgon var helt kaos och jag hade knappt hunnit ta på mig trosor eller druckit kaffe. Min man och jag var uppe supertidigt för att göra iordning en lägenhet innan barnen skulle vakna och fixas till skolan och mitt i allt fick han världens smärta i magen och vi fick kasta oss in i bilen och åka till akuten med njurstensanfall. Vilket drama!

Verkar ju göra sjukt ont!!

Jag fick ju ändå inte följa med in (pandemin) så jag åkte hem och mötte upp Malin och fick uppdateringar om hur det gick på sjukhuset. Drack kaffe, plockade en bukett som Malin kunde fota i trädgården, drog på trosor och borstade tänderna. Livet va!

Vi konstaterade att allt var under kontroll och valde att åka iväg på det uppdrag Malin och jag skulle sätta tänderna i under veckan – en sensommarresa genom Halland.

Nu har jag vaknat i en hotellsäng i Falkenberg och tänkte dela dessa vackra foton Malin tog med er. Håll tillgodo.

Titt ut!!! Här har jag fått på mig lite rouge, packat väskor och druckit up kaffet.

Så grym hon är – fina Malin!

Följ nu henne här @poppyloveyou och boka för guds skull denna fotograf om ni behöver lifestylebilder till ert företag.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Trädgården från Malins lins – en blommig historia

 1. Jösses, en skönhets chock av obeskrivlig dimension. Allt detta med färg och form i din trädgård. Blomsterprakt och vackra kläder. Skicklig fotograf. inte snack om annat. Skarpt och starkt jobbat. Heja er!

 2. Så fint att se bilder av dig där du är glad och skrattar. De bilderna är ju inte så lätta att knäppa själv 😉 Och som alltid kul att se alla underbara färger och vrår i din härliga trädgård.

 3. Tak for de smukke billeder af din skønne have. Jeg har en lidt hård dag, og det her var lige hvad jeg havde brug for! Nu kan jeg gå ud med fornyet energi og solskin i hjertet <3

  Rigtig god bedring til din mand.

 4. Så otroligt fint det är med bordet och de två stolarna placerade mitt emot varandra under trädet utanför växthuset.

  Den idén tar jag med mig.

  Har ni stolarna utomhus oavsett regn eller bär ni in dem i växthuset?

 5. Så fint du bor och vilka magiska bilder! Jag blir så varm och lycklig när jag ser bilderna trots att det är grått, kallt och regnet öser ner utanför fönstret i Stockholm idag. 🙂