Vi lämnade Le Vigneron vid 10-tiden igår och vid lunchtid idag körde vi in i Varberg. Känner mig både matt och deppig och ska därför krypa ner i sängen tidigt denna afton.

Innan jag åkte så vattnade jag mina växter med näring och bar upp ekfatet till vinterträdgården. Här i ska jag plantera ett sort olivträd nästa gång.

Den andra halvan av ekfatet bar vi in i trädgården. Här ska vi tillsätta lite mer grus och få iordning på den stackars cypressen. Fy så ledsen den ser ut. Möblemanget fick jag av en snäll vinbonde.

Jag lämnar lite spår av mig själv har nere på krokarna. En kjol där. Och en klänning där. Snart kanske jag inte behöver packa något alls då jag åker ner.

När jag är nere nästa gång ska jag måla detta rum. Ser verkligen fram emot att få lite liv i de vita väggarna.
Nä, nu kryper jag till kojs. Hoppas ni fått en bra start på veckan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Trädgården i Frankrike

  1. Så fint trädgårdsrum med stålmöblerna! De vackra flagnande väggarna som ni sparar gör så mycket för känslan. Fint att ni delar med er så man får drömma lite!

  2. Vad mysigt ni har fått till det där nere. Jag ser fram emot att se fortsättningen av vad ni pysslar med. Och vilken färg det ska bli i det rummet. Jag såg det på Instagram i morse och tänkte att det skulle vara fint med lite färg där inne. Vilken utmaning konsult med trädgården, att få till en fin trädgård som stannar fin fast inte är där på heltid.

  3. Underbart att se bilderna från ert hus i Frankrike. Golven, de gamla tapeterna, dörrar i vackra färger. Och de där skära fåtöljerna! Allt ger en sån inbodd och romantisk känsla som aldrig går att skapa på kort tid. Och du målar med en fin ljusblå färg tycker jag. Din blogg är också så relaterbar tycker jag. Du visar att livet innehåller både eufori och smärta. Tack för fina texter och bilder!