Så når jag söndagen den sjuttonde september. Målbilden som hägrade någonstans där i framtiden under vår, sommar och sensommar. Check på högsäsong, check på tredagars bröllop i Bohuslän och Öland , check på lanseringar och check på föreställning på teatern. Alla dessa grejer har legat på axlarna, krävt  tid, energi och engagemang. Så fantastiskt roliga och spännande situationer och uppdrag. Känner mig både tacksam och uppfylld, men framförallt lättad över att gå in i en period med mindre prestationskrav. Jag behöver det så himla mycket just nu.

Idag går jag på en efterlängtad semester och tänker prioritera sömn, böcker, vandring i berg och långa måltider.

Men först ska vi kika lite på hur det gick igår på vår föreställning ~ TRÄDGÅRDSLIVE på Varbergs Teater med Hanna Wendelbo & mig.

Vi har repat manus, förberett scenen med rekvisita, ordnat med olika outfits, byggt upp små butiker på plats och till och med fixat ett blommigt fotobås för gästerna. Allt har varit enormt givande, utvecklande och roligt. Samarbetet med teatern har varit helt fantastiskt och jag är full av beundran över deras proffsiga bemötande.

När dagen med stort D var här så genrepade vi på scen med bilder och manus och här kan jag säga att det blev lite svettigt minst sagt ~ både Hanna och jag tappade bort oss, glömde byta bild och jag tror till och med jag hoppade över en hel sekvens. Oj oj, hur skulle det gå!!!?

Men när det väl blev skarpt läge så var det full fokus på och vi gjorde ett så mycket bättre framträdande än vi någonsin repat in. Allt kom naturligt och jag var inte nervös en enda sekund. Phu! Så skönt!

Jag har ju egentligen en enorm scenskräck men tycker det är så kul med teater och kommunikation så jag har verkligen pressat mig själv i offentliga sammanhang och som föreläsare. Det har gått bättre och bättre ju mer jag jobbat på scener och nu hade scenskräcken helt släppt. Thank God!!!

Ett bevis på att det verkligen går att utmana sig själv, tänja på gränserna och trotsa sina rädslor. Det har sannerligen varit år då det varit ”fake it til you make it” mentalitet och så mycket värt.

Hanna glänste som vanligt på scen och säkra källor har intygat att vi hade ett alldeles förträffligt samspel med humor, ironi, kunskap och klokhet.

Det var då roligt!!

Matilda och Jocke från Det Brinner var med oss på scen och sjöng fyra låtar. De ramade in upplevelsen på en riktigt fint sätt och jag är väldigt tacksam över allt.

Så fin hjälp av vänner och familj ~ tack!!!

Var någon av er på plats på teatern denna helgen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Trädgården på teatern

 1. Tack för en jättefin föreställning med många inspirerande tips! Köpte godis till våren! Tulpanlökar och blomsterfrön och en fin emaljmugg!
  Så trevligt och istället för dottern (som fick ge återbud) följde mannen med. Han var imponerad över er proffsighet!
  Tack!

 2. Jag var där tillsammans med min 15-åriga dotter. Vi båda älskade föreställningen! Tack för att ni bjuder på er själva och är sådana genuina inspiratörer!

 3. Ja, jag var där! Satt på 2:a raden och njöt! Min gubbe skulle ha varit med, men hade fptt kristallsjuka!
  Hade varit ner till Halmstad och gjort lite inköp hos MyFeldt innan föreställningen. Var också på KLCO och beundrade den härliga affären! Pratade med din mamma, som kommenterade att jag hade My:s skjorta på mig, och hon hejjade igen på teatern! Jag hann inte att kommentera att jag hade många olika plagg från KLCO också! Så hälsa!
  Tack, för en underbar kväll!🥰

 4. Det låter som ett klassiskt genrep som ”ska” gå halvdant och så skärper man till sig till premiären. ☺️ Tack det var underbart att få uppleva. Så härligt att ni tar er tid att möta, prata med och fotograferas med oss i publiken.

 5. Jag var där! Så himla fin kväll som tog slut alldeles för fort. Så glad att jag fick vara med och uppleva detta. Ni är så genuina och fantastiska! Tack! ❤️

 6. Hade en stor önskan att kunna vara där, men det krockade med ett eget nervöst evenemang. Jag är så imponerad och inspirerad av det ni gör. Följer allt <3

  Insåg just att jag skulle tagit en bild när jag står där i svart Klaraklänning och tog emot besökare på min utställning. Så snygg och skön att gå i en hel dag

 7. Det skulle vara intressant att få reda på mycket mer om föreställningen. Det är ju ett rätt ovanligt koncept, Trädgård i kombination med teater. Hur uppstod iden, tänkt målgrupp, vad innehöll föreställningen osv osv? Du har säkert tänkt att skriva nåt mer om detta, jag ville bara förmedla att det låter spännande och jag ser fram emot att få läsa mer.