Läser din ”Cici” Möller Kirchsteiger blogg?
Hon var inne i vår butik i lördags med ett gäng vänner. De hade haft en helg på spa och passade på att besöka KLco innan de skulle åka hem. Det är så roligt att vi har så många destinationsbesökare som kommer till oss. De är på spa, besöker Sonjas Veranda, går längs strandpromenaden  och kommer förbi oss på ett besök.

Cici jobbar som fotograf och hade med sin kamera. Jag blev helt tagen av de dessa vackra foton i vår miljö och blev jätteinspirerad av dessa vinklar. Tack Cici!
Jag brukar släcka lamporna så jag inte få blandljus – det är så svårt att fota i det inbillar jag mig och därför tar jag inte så mycket bilder längst in i vår butik där det inte är så mycket ljus. Men jag ska verkligen försöka fota som Cici – så himla fint!

Våra morgonrockar för kallbad.

Butik i sol. Här har jag nu möblerat om så ni som kommer och besöker oss denna vecka får en helt annan upplevelse.

Vår vägg med kuddar.

Jättetacksam och glad över bilderna och de fina orden. Se fler bilder i detta blogginlägg och följ Cici – väldigt mysig blogg.
Ska faktiskt leta upp lite nya bloggar och göra ett tipsigt inlägg. Tror fler och fler hittar tillbaka till att läsa bloggar och inte orkar hänga på Instagram lika mycket.
Hur känner ni?

På lördag ska jag inte jobba i butiken för då ska jag ta med mig vårt tesortiment och en stor trave böcker för att sedan bege mig till Hallands Matfest.

Så – här finner ni mig bland massa andra härliga kreatörer från Halland.

Den 18 mars är ni varmt välkomna till Halmstad Teater där Hallands Matfest äger rum.

Detta händer – Vid entrén har My Feldt Tivolikiosk poppat upp, där kan ni smaka på goda bakverk och slå er ner. Längre in på scen är det ”Kaos i Köket med @lisalemke ” – här lagas mat, spelas musik och pratas om livet med massa spännande gäster. Ser fram emot att höra samtal med både @portionenundertian och @lismejeri – Ni hör bland annat My Feldt och mig berätta om våra resor som entreprenörer, vår passion, fingertoppskänsla och hur man vågar.
Ni finner också en saluhall med producenter och förädlare som säljer halländska godsaker. Ni kan bland annat köpa ost, korv, sill, bröd, viltkött och mycket mer. I foajén möter du även blomsterhörnan, med inspiration de lux inför vårens odlingssäsong. Ni är också välkomna till Dryckeskällaren, smit ner i källaren och smaka halländsk öl, vin eller gin. Både @spiserietvbg Hygge och Joels Brygga är på plats och serverar god lunch denna dag.

Det blir kil – kom. Allt är gratis och alla är välkomna!
Här finner ni mer information och hela programmet. 

Kommentarer till “Ur andra vinklar

 1. Älskar din blogg. Ser fram emot alla dina inlägg.
  Tar gärna emot bloggtips. Dock gillar jag inte att läsa bloggar på Elle. Det blir alldeles för rörigt för mig med all reklam, annonser och filmsnuttar som bryter av inläggen. Två bloggar som jag följt länge har nu flyttat sina till Elle, vilket är synd. Vet inte varför, men antar att det har med betalning att göra.

 2. Älskar att läsa bloggar 🙏🏻♥️🙏🏻♥️🙏🏻
  Är innerligt trött på Instagram 🙈 har faktiskt tagit bort det och det är så skönt. Man fastnar inte i det och bara sitter och
  Scrollar ä. Med blogg söker jag verkligen upp det jag vill läsa och följa. Det blir mer
  Personligt och mer djupdyka, det tycker jag om.
  Och Jag får en annan känsla för personen bakom bloggen.
  Så gärna tips på bloggar 🙏🏻

 3. gillar både och. läser bloggar varje morgon, men går lite mer sällan till insta. tror det har lite med åldern att göra, för ‘äldre’ (och privatpersoner) som jag är inte så van med sociala media (alltså att hålla på med de hela dagen, även om det är bara att kolla och scrolla lite…). så tipsar gärna om bloggar!

 4. Hej! Fina bilder 😃 Har försökt att hitta den randiga morgonrocken via er webbshop men utan framgång? Är den blå eller grön?

  1. Hej, den är grön 🙂
   Vi har nästan bara våra egna produkter online – men har du ingen möjlighet att komma förbi Varberg och butiken kan du söka på Bongusta – då säljer säkert någon deras grejer online.

 5. Kan ibland uppleva instagram och dess storys som ett stresspåslag, bloggar ligger kvar måste inte läsas idag. Gillar textformatet med de utvecklade tankarna och beskrivande foton. Hoppas bloggar blir större igen, mina digitala tidningar.

  Vill gärna se mer av ditt sortiment av porslin och glas!

 6. Om man rensar upp i sitt flöde och väljer bort det som man inte mår bra av eller gillar~ så tycker jag att Instagram har nåt ändå!
  Jag som är småföretagare får ut mina produkter och min passion via Instagram och hittar folk som delar min passion för handgjord keramik. En fin möjlighet att visa i bild och lite text vad jag arbetar med och processen och hantverket bakom. Filmsnuttar från verkstan mm.
  Jag gillar Instagram OCH bloggar!
  Gillar att du uppdaterar oftare Kristin, så mycket fint att läsa om.

  1. Instagram är fantastiskt på många sätt 🙂 Men tror också många hittar tillbaka till bloggarnas lugna tempo och dess matigare inlägg.
   Tack för feedback!

 7. For det første: Jeg har sagt det før, men sier det igjen; du er så raus som deler andre kvinners blogger/arbeide!
  For det andre: Et stort JA til bloggkonseptet framfor det mer og mer intetsigende Instagram.
  For det tredje: Jeg får kjempelyst til å besøke Varberg! Du er en god ambassadør!
  Ha en fin dag, klem fra Norge 🙂

 8. Hoppas verkligen att intresset för bloggar ökar igen. Mitt har aldrig svalnat, men upplever att många bloggar försvann eller blev inaktiva när alla började satsa på instagram. Hoppas att fler hittar tillbaka.

  1. Det hoppas jag också!! Jag jobbar flitigt med att det ska vara så bra innehåll som möjligt här och att relevansen ska vara hög och jag upplever att många andra bloggare gör samma .
   heja Bloggen!!! Så fina rum att kika in i. Något helt annat än instagram och tik tok

 9. Tror också att intresset för bloggar är på väg att öka, båda att skriva dem och läsa. Tröttsamt med Instagram och deras tvångsstyre av ens flöde. Har Instagram mest för att följa vänner och familj men alla (inklusive jag själv) verkar ha tröttnat och det är glest mellan inläggen numera och det leder också till att jag inte längre kollar runt bland andra instagrammare heller. Säkert annorlunda för yngre generationer men det är väl knappast de som är målgruppen för bloggare ändå.

  Vilka fina bilder! Så lockande och inspirerande. Man förstår verkligen hur mycket känslor och intryck bilder kan förmedla beroende på hur man fotar med val av vinklar och kanske framförallt ljus och redigering.

Kommentarer stängda