Välkommen till Skagen via Marinas lins.
Varje morgon då hon vaknar så finne hon mig så här i sängen. Även under resor är dessa mina viktigaste arbetstimmar vid dator och telefon. Så skönt att bara beta av allt när man vaknar och sedan ta tag i dagen som sedan är mer rörlig – har svårt med redigering, text och mail när man är mitt i steget.

Frukoststund har guld i mun. Först äter kameran denna morgon.

Sedan spelade vi in ett poddavsnitt från sängkanten och när vi hade skickat in ljudfilen så sa vår klippare Fredrik att det var vårt mest avslappnade avsnitt hittills – vet inte om vi ska tolka det som positivt eller negativt. Men Fredrik sa att det är inte fel att ha något sådant för att blanda upp med de andra som är ganska rappa, speedade och med hög energi. jag vet inte… Vill gärna höra feedback från er som lyssnar såklart men fortsätta prata ur hjärtat och inte göra oss till.

Hej hej turist, javisst! Vi sprang runt på museer hela förmiddagen. Otroligt i Skagen och gångavstånd till prick allt.

Köke hos familjen Anchers var något alldeles extra. Älskar det blå ihop med aprikos terrakotta.

Vi tog oss till havet efter en god lunch på den sidan av Skagen där sole går ner. Milslånga stränder och nästan bara vi så långt ögat nådde. Naturen här är magisk!

Badet var svalkande och skönt. Även marina hoppade i!

Pistage och citron på Solnedgångscaféet. Tyvärr hann vi ite vänta på någon solnedgång för vi skulle köra till Ålborg. Men tack för allt Skagen – Du var underbar!

Måste komma tillbaka snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Ur Marinas perspektiv

  1. Härligt innehåll ni bjudit på senaste dagarna! Så kul med tips😍
    Måste säga att jag verkligen älskar er podd och att ha er i lurarna, framförallt för att ni känns så äkta och er själva i samtalet att det känns som man sitter med. Gillar verkligen variationen ni bjuder på i era avsnitt, ibland väldigt informativt och ibland mer blaj som är härligt att lyssna på det också! mer avslappnat är absolut välkommet i mixen. Keep up the good work. 🙂

  2. Fint att se dig från andra sidan, så att säga. Ni verkar ha magiska dagar, miljöerna helt otroliga och vilken fin vänskap ni verkar ha. Njutit ju. Kram