Hej på er! Vår midsommar är varken särskilt traditionell eller svensk. Det blev en blomsterkrans av blyblommor och sedan blev det bokläsning och strandliv för oss. Har precis landat på terassen med ett glas grapefruktjuice med lite vitt vin och massa is i. Tips!
Snart beger vi oss till byrestaurangen men landar lite i mellan. Lillebror i duschen, mellanbror i en soffa och Jonas fixar i köket.
Vårt nya kök blev så bra!! Ska visa er imorgon.

Har väntat på en leverans av färg och det är sällan man får raka besked från fraktbolag här nere… Men nu verkar det som att vår väggfärg kommer på måndag i alla fall.

Vi tog oss till havet för bad och snorkling. De finaste stränderna finner man i Agde tycker jag. Längtar till att återvända imorgon och då ska vi  passa på att äta färskfångat i hamnen.
Idag har det varit 34 grader varmt så hettan på terassen under dagen var sinnessjuk. Jag låg inne i sovrummet och läste bok hela förmiddagen medans  en ljummen bris svepte genom rummen i det gamla stenhuset.

Så glad midsommar till er! Hoppas dagen är fantastisk och härlig på alla sätt och vis.

Är du ensam eller lever i en familj som har det jobbigt runt högtider så vill jag ge dig en varm kram. Det är sällan så mysigt, fint, lyckligt och perfekt hos andra som det ser ut på Instagram. Sätt på en bra serie, läs en bok, gå hem om det blir för mycket fylla runt om och var rädd om dig. stor kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Vår midsommar

  1. Så träffande- jag och mina barn avskyr alla högtider. Vi har levt skyddade i många år från deras pappa. Högtiderna med honom var fylla, konstant oro för hans ev utbrott, han sängliggande dagen efter. Vi har försökt skapa våra egna traditioner, god mat(ej traditionell mat), ingen alkohol och lugn. Men ändå gör det ont i magen. Barnen är stora nu, vill också ha ”kul”, ”vi gör aldrig något”. Så tack snälla för de sista raderna 🫶❤️

  2. Jeg lot min mann ta del i midtsommerfeiringen, mens jeg lå på en benk i trädgården og leste en god bok. Dukade fint for meg selv og åt god pasta med alkoholfri cider til. Det var så godt å få hvile denne dagen. Min mann kom fornøyd hjem kl 22.30. Han hadde behov for å prate med folk og jeg stillheten. Begge var fornøyde og hadde hatt en god dag.

  3. Sista meningen, tack för den! Jag tog ditt råd och gick hem när folk började bli för fulla vid 23.00 och jisses vad skönt det var!