Denna veckan blev vårt kök klart. Vi tänkte först behålla det som fanns i huset och bara byta bänkskiva men det visade sig vara mer omständigt och osmart än vi först tänkte oss så vi köpte nya stommar, luckor, diskho och blandare på IKEA och satte in den lilla delen helt ny istället. Vi blev väldigt nöjda med resultatet.

Så här såg köket ut tidigare. Där diskmaskinen nu står stod tidigare en gammal spis som vi skänkte vidare. Vi köpte en större med gas och placerade vid fönster och kvällssolen. Kaklet var fortfarande fint så det behöll vi men det hade läckt genom bänkskivan och var rätt ofräscht, smutsigt och fuktskadat.

Det gick inte rädda det här tyvärr.

Köket beställde vi online hos IKEA och en bekant till oss tog emot och ställde leveransen i källaren. Så när vi kom ner var det bara att börja skruva för min man och mellanbror. Det ringdes en hel del till en rörmokare utan några framsteg och ju längre tiden gick så googlade och fixade Jonas med både elen och vattnet. Så allt blev inkopplat och funkade utan extern hjälp. Nu saknar vi bara fiber i huset, det kan vi inte ordna själva och det går uppenbarligen troll i detta …
Men köket blev kalas!

Det känns gediget, funktionellt och klassiskt. Ett kök att leva med länge.

Nu väntar vi in väggfärgen som köket ska målas med. Det blir en ljust blå kulör och vi har bestämt oss för att bevara väggen med den skrapade färgen för att vi tycker det är en fin detalj.

Men förresten – nu kommer lite reklam. Vi har nämligen ett erbjudande på Elisabeth och Angelica Klänning hos KLco i fem dagar. Vi kickar igång högsäsong med en liten sommargåva till alla våra kunder – 30% på dessa klänningar i fem dygn. Elisabeth finns i vitt, blått och råg. Angelica finns i blommigt och i svart. Använd rabattkod SOMMAR ~ Dessa är klassiker som ni kan använda många somrar framöver.

Ha en fin söndag nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer till “Köket i Le Vigneron

  1. Åh vill ha klänning! En Angelica eftersom jag heter det! 😃 men vilken strl bör jag ta? Har inga tuttar men ca strl 36 runt rygg! 😊