formex_Kristin__Lagerqvist-4417

Denna morgon vaknade jag upp på Miss Clara och var snabb med att hoppa ur sängen. Vi skulle nämligen bege oss till Stockholmsmässan och Formex.

formex_Kristin__Lagerqvist-4422

Badrummet låg i strålande morgonsol och det släpande sensommarljuset klädde vackert taknockarna då jag kikade ut mellan gardinerna i fönstret.

formex_Kristin__Lagerqvist-4419

Morgonbestyren. Ett härligt gäng med bra produkter för ansiktet. Jag tackar i princip alltid nej till bloggåvor/pressutskick i utbyte mot bloggande men när ett ekologiskt hudvårdsmärke frågade om jag ville testa deras produkter en period så tackade jag ja. Har letat efter bra saker att använda mig av men varit lite vilse och ska ge dessa en chans.

formex_Kristin__Lagerqvist-4430

Daisy, Marinas dotter, är med dessa dagar. Vilken fröjd att ha med sig denna lilla pärlan.

formex_Kristin__Lagerqvist-4436

Gulligaste tjejen om du frågar mig.

formex_Kristin__Lagerqvist-4442

Vi åkte till Formex och jag mötte upp Johanna Bradford för att delta i pressfrukosten. Sedan gick jag ett varv och kikade in i den ena montern efter den andra.

formex_Kristin__Lagerqvist-4446

Tyckte extra mycket om den monter där Emma von Brömssen stod såklart. Hon delade den med några andra kreativa kvinnor och jag föll som en fura över  Eduards väskor.

formex_Kristin__Lagerqvist-4452

Vi var ju inbjudna in i HK Livings monter med vår bok och tog plats där. Granne med Ernst och krypavstånd till Tell me More’s monter som vi alla gillar.

formex_Kristin__Lagerqvist-4455

Jag bestämde mig för att utöka mina köksskåp med en ny servis från HK Living och spanade in en spännande lampa som bar formen av en palm.

formex_Kristin__Lagerqvist-4456

Och här är ju vår bok mitt i hela alltet.
Nu ska vi göra kväll här på Sveavägen. Just nu sitter jag på Miss Claras uteservering, firar varm sensommar och bokframgångar med ett glas vitt medan jag väntar på tjejerna som gör några ärenden. Fin kväll till dig.