Hej där.
Ibland får jag frågan om hur många timmar jag jobbar per vecka. Jag har faktiskt ingen aning – jag räknar inte. Jobb flyter in i min vardag på ett naturligt sätt och jag jobbar när jag behöver. Vissa perioder jobbar jag såklart väldigt mycket – jag driver ju eget företag och då måste man helt enkelt jobba så mycket som det krävs för att det ska rulla runt. Men jag äger ju också min egna tid så vissa dagar kan jag checka ut helt när jag känner i kroppen att jag vill. Idag var en sådan dag.

Jag masade mig till gymmet som ligger precis granne med mitt jobb. Väl där så sprang jag sex minuter på löpbandet innan jag fick för mig att jag lämnat spisen på där hemma. Otroligt! Detta händer mig hela tiden. Jag var tvungen att åka hem – kunde inte stanna kvar när jag fick bilder i mitt huvud om att hela huset brann ner då jag gjorde squats.

Det blev yoga hemma istället och sedan doppade jag min trötta kropp i havet och funderade på varför det känns som att huden lossnat från kroppen. Det händer så mycket med kroppen nu över fyrtio tycker jag – känner varken igen mitt psykiska mående eller min kropp.

På vägen hem köpte jag med mig en liten gran och mer grönt för kransar. Sen är det bra. Lovar. Bara några amaryllis på snitt kanske…

Lunchen blev ett kylskåpsrens som hette duga.Tog fram allt jag tyckte om och blandade ihop. Ett kokt ägg, stekt svartkål, kokt potatis och fänkål. Och så lite kapris och räkor på det.

Boris var också sugen .

Sen låg jag länge i badkaret och tittade på en serie. Efter detta fick jag ett ryck och ville göra julfint på en vägg. Orkade bara en bråkdel men den här tavlan behöver tillfälligt flytta ner i källaren. Notera att det är lillebror på båda fotona på liknande plats här fast i olika ålder.

Här tröttnade både Boris och jag.

Det blev en riktigt långsam dag. Jag gick i pyjamas mest hela tiden och kröp i säng strax efter åtta… Nu ska jag kolla The Good Doctor med Igor och somna som en stock.

Kommentarer till “Vilodag med paus från det mesta

  1. Så intressant att man i denna ålder inte känner igen sig själv längre. Går igenom något helt nytt nu som plötsligt bara kom.

    Tidigare har allt gått fortare och varit tydligare på ngt sätt. Nu när man äntligen landat och känner sig själv så svänger det igen.

Kommentarer stängda