reklam för egen verksamhet

Hej, redan fredag.
Fasen vad denna veckan rusat för mig. Jag har haft flera deadlines, fotograferingar och lanseringar och parallellt har jag förhandlat och haft flera dialoger igång kring kommande uppdrag. Kul såklart men jag är rätt mosig i huvudet nu. Och situationen kring pandemin gör ju att man är på helspänn som egenföretagare.

Vi tog oss ut till en sjö för att fota vinterns nyheter för KLco. Nütie är verkligen en fantastisk modell som passar varumärket så bra.Vi fick till en mängd vackra bilder på våra nya djupröda linneplagg som lanseras nu inför vintern. Bilderna passar också jättebra tillsammans med de vi fotade i lokalen och jag blev väldigt nöjd med helheten.

Vårt vinterte lanseras idag och det är så himla gott.  Svart vinterte har kanel, apelsinblomma, söta björnbärsblad, kardemummafrön, ingefära, kryddnejlika & safflor i sig och passar perfekt tillsammans med en sked honung och lite skummad havremjölk. Mums! Är helt beroende.
Det finns som grönt också.

Klänningen Klara färgen Röd Päron. Jag bor typ i de här långa skjortklänningarna – så bra till jeans, joggers eller strymepbyxor och kängor.

Ett djuprött förkläde måste ju finnas i allas hem under vinterns bak också. Så fint!

Vi passade på att fota igenom hela kollektionen och plockade bort sommar och höstbilder.

Det är så fint att ha blusen ovanpå klänningen så här – inte sant?

Nüte fick hjälpa mig med den stora kransen som skulle upp på väggen. Hon är så himla gullig. Har du sett hennes senaste verk förresten  – helt otrolig!

Så här fin blev den! Ju maffigare och större desto bättre. Ska visa er med av vad vi pysslat med i butiken för att göra det fint. Jag har valt att inte ha det så juligt utan satsa på att få det “vinterfint” bara.

Som det här blommiga fågelboet. Kan vara tjusigt året om men med lite nypon i så känns det vinterfint tycker jag.

Jag plockade kaprifolkvistar i skogen och tvinnade dem till en krans och sedan stoppade jag i eterneller och nyponkvistar där i. Jag placerade sedan lyktor i olika storlekar och passande kulörer där i.
Blev väldigt nöjd.
Inspirationen kommer från @barablomster som skapade så fint på Gunneboslott.

Jag har fotat till vårt livsstils-sortiment också. Vi har haft en hel del i vår fysiska butik som vi inte sålt på webben innan men nu när vi tänker att ni är många som hellre handlar på webben så la vi upp dessa idag.

Som dessa ljusstakar. Så fina och stämningsfulla.

Känner mig så glad och pepp på att jag nådde i hamn med lanseringen den här fredagen som planerat. Nu börjar vintern hos KLco – in och kika på hur fint vi gjort på hemsidan och kolla runt på nyheterna.  

Imorgon har vi öppet som vanligt men är noga med att hålla avstånd, sprita händerna och boksingneringen med Systrarna Perssons Skafferi försöker vi ha utomhus.

Kommentarer till “Vinterfint och nyheter hos KLco

  1. Så fint – väntar ivrigt på mitt paket ❤️. Kvaliteten är så härlig o fin på linnet. Linne är så användbart – du har verkligen gjort trevliga modeller. Tack för som alltid fin inspiration. Bra kämpat i pandemin.

  2. Å vad fint ,vackert o ombonat i butiken🙏Den nya vinterte’ så gott
    Och blusen i rött♥️Älskar att den inte är tomteröd👍

  3. Ni har härliga produkter i shopen, dock alldeles för högra priser ibland (en simpel keramikplatta med ett hål = 29€??). Sen saknar jag lite mer beskrivning av produkter, tex. tekanna som är mikrovågsugnssäker, men har handtag av metall…eller var är det för material? Metall och mikron passar inte ihop… Det står inget om materialet av handtaget.

      1. Tack, men jag vet fortfarande inte vilket material det pa handtaget. inte bra kundservice tycker jag.

Kommentarer stängda