Just i tid för att se solen gå upp över palmkronorna vaknade jag idag.
Att vara tillbaka i värmen och det magiska ljus som sänker sig över Sri Lanka känns helt underbart. I väskan har jag packat ner mängder med pockets och en del jobb. Detta blandat med mysigt häng med min 18-åring, god mat, sol, bad och vila känns som en perfekt kombination.

Ska absolut visa lite mer bilder ifrån stället vi bokat in oss på. Ska bara landa lite i miljön först och komma till ro. Så här se det i alla fall ut precis bakom grinden in till oss. Korsar vi gatan och går igenom gränden några meter så öppnar sig en helt fantastisk strand med ett rev som vågorna slår emot. Superlugnt och skönt med bra snorkling. Området Medigama, där vi bor, är inte så exploaterat än så det är endast några surfare som tar sig an vågen “Lazy Left” en bit ut och några srilankeser som badar.

Ägg, avocado och något färskpressat med sugrör till frukost. Så gott!

Mina vänner Linn och Petter, på Sunshinestories, har öppnat ett nytt ställe här på Sri Lanka, det heter Ceylon Sliders. Tyvärr var alla deras rum fullbokade då vi fick för oss att resa hit men vi får gå dit och fika eller vara med på yoga. Stället ligger i Weligama – precis i närheten av den här fina lilla udden.

Men du –  nu är jag lite trött efter all sol vi fick under morgonens snorkling så jag ska faktiskt lägga mig och blunda en stund.

Hoppas du har en härlig söndag.

Kommentarer till “vykort från Midigama & Weligama

  1. Men gud vilken tur att ens favorit bloggare är på Sri Lanka just 2 veckor innan en själv ska dit!!! Ser framemot dina restips och fantastiska bilder nu när vi håller på med det sista med planeringen för vår resa!

  2. Härliga bilder, vi fick också äntligen sol idag efter många dagars regn, dock kom kylan med minusgrader. Ha det underbart, koppla av och gör sånt du mår bra av! Kram

Kommentarer stängda