fish point3_kristin_Lagerqvist

Jag vill berätta om ett foto som betyder så mycket för mig. Mina vänner Linn och Petter samt mellanbror Otto och jag hade tagit jeepen till en skola för munkar i närheten av Sunshinestories. Med oss hade vi nejlikor som Linn plockade i sin trädgård innan avresa.

fish point3_kristin_Lagerqvist-3

Av rektorn på skolan fick vi välsignelser och många kloka ord på vägen. En otrolig man.

fish point4_kristin_Lagerqvist

Linn var vacker i min favoritfärg och utsläppt hår.

fish point3_kristin_Lagerqvist-4

På vägen hem stannade vi till vid Fish Point. Ett ställe där männen satt ute i vattnet på pålar och fiskade. Också ett bra ställe för surf.

fish point3_kristin_Lagerqvist-5

På den lilla vingliga verandan blev vi serverade sött te och vi såg den sista surfaren paddla bort från vågorna och över revet i skymningen.

fish point3_kristin_Lagerqvist-6

Magiskt vackert.

fish point3_kristin_Lagerqvist-8

Saknar verkligen denna plats. Planerar du en längre resa och kikar på Sri Lanka så gjorde jag en sammanfattning av vår resa i detta inlägg.

fish point3_kristin_Lagerqvist-7

Om fotot – vi drack vårt te och såg solen sjunka bakom turkosa moln. På ett av borden låg den vackraste tidningen jag skådat. En vindpinad rosa Surfers Journal.
A cup of tea and some reading at Fish Point – Just detta foto är nu med i Rum21’s jubileumskampanj och det är jag så himla stolt och glad över. Snabbar du dig så kanske du får tag på ett ex. Hörde att de var slut i butiken men finns kvar i webshopen.

Ps. I eftermiddag publicerar jag ett alldeles särskilt fin och klok söndagsintervju.