Jag hade planer. Jag uttalade dem till och med högt för att det skulle vara svårare att smita men jag vet ändå inte vad som hände.
Trädgården, träningen, böckerna, bloggen, sömnen, hahaha, ja, jösses, ambitionsnivån låg hög som vanligt.

Men jag vägrar ta mig tusan vara arg och besviken på mig själv utan tänkte lista ner vad jag egentligen gjorde istället. Det där som värmde magen och satte guldkant på min sommar. Och sommaren är ju för tusan inte slut – varje dag får jag en ny sommardag full av sol, bad och skönt häng med vänner och familj. Som om värmen verkligen inte vill släppa greppet om sommaren här på västkusten.

– Vi bilade till Frankrike i två veckor direkt efter skolavslutningen. Så glad för detta. Ni andra som också har stora barn förstår precis vad jag menar, eller hur? I en viss ålder vill de hellre hänga med vänner än med föräldrar och det var lyxigt att få vara exklusivt med dem i ett par veckor.
-Min man och jag körde till Norge och vandrade i bergen, sov i bilen och lagade mat på stormköket. Underbar resa!
-Jag drog till Göteborg med min mellankille och köpte sneakers. Vi lyssnade på Sebastians sommarprat i bilen och hade fina samtal efter det. All tid med honom gör mig extra varm i magen.
-Denna sommar har vi hängt med våra vänner på klippor i solnedgångar, konserter, i växthus och på stadens mysigaste restauranger. Så otroligt tacksam för dessa kvällar. Det blev till och med bouleturnering och ostronafton. Underbart!
-Baden! Det bästa med hela sommaren. Speciellt nu då turisterna lämnat staden och simturen är alldeles ljummen.
-Frukosten. Jag har svart bälte i att göra grymma frukostar till oss alla. Dels vaknar jag alltid så tidigt så jag har gott om tid att cykla och köpa bär och nybakat. Dessa rutiner har jag hållit i även de dagar jag haft mycket arbete och det har gjort att vi fått en fin start på dagen tillsammans trots att jag åker iväg sedan.
-Vi har gjort en fantastisk sommar med mitt företag och det är ju faktiskt den stora anledningen till varför mina löften till mig själv inte alls höll. Vi hade planerat bra och var riggade med personal och annat men vi fick ändå mer att göra än vad vi räknande så jag har varit inne och jobbat på nästan alla mina lediga dagar. Helt okej – jag älskar det och är så tacksam. Men träning, böcker och annan återhämtning har fått stryka med. Men tack som tusan för att man har ett jobb man trivs med och som går bra – det är mycket värt!

Är så pepp inför kommande säsong. Imorgon ska jag åka till Köpenhamn med min närmsta kollega och inom bara ett par veckor åker jag till Frankrike igen. Här avslutar jag med mässan i Paris och hoppas jag får en mängd inspiration för min nyöppning med KLco i Oktober. Vi expanderar och det är så kul ned våra nya lokaler.
Förhoppningsvis hittar jag tillbaka till bra rutiner med träning och sömn igen.

Vill ni lista vad ni är tacksamma och glada för med sommaren?
Vi skippar det där vi är missnöjda med tycker jag… Så deppigt att tänka på det.

Kommentarer till “Allt jag sa att jag skulle göra

 1. Kristin!
  När i oktober öppnar ni de nya lokalerna? Vi tänkte dra ner till Varberg och kolla det nya placet. Har börjat med och beställa tångte från dig.

 2. Jag blir lite hoppfull när du skriver att det är mindre turister vid havet och att vattnet fortfarande är skönt, jag hoppas hitta någon lugnare badplats i samband med Farmer’s market helgen med den fantastiska appen som finns och att äntligen komma fram och bada i hav- det blir nytt för oss.
  Är precis som du alltid så tacksam för familjen.

 3. Jag är tacksam för alla bad jag har gjort i sommar. Det är som att trycka på reset knappen, framför allt om det är lite svalare i vattnet o jag hoppar från bryggan.
  Jag är glad att få uppleva sommaren med mina barn som nu börjar bli lite större. Att få se hur de har vuxit under ett helt sommarlov.
  Jag är tacksam för alla ljumna sensommarkvällar som varit de sista veckorna som har förlängt semesterkänslan trots att jag jobbat.
  Jag är tacksam att mina barn vill vara med sina morföräldrar frivilligt nu. Att de frågar efter att få sova hos mormor o morfar.

 4. Jag är så tacksam över alla bad!
  Bad före jobbet svintidigt, bad efter jobbet, bad efter stallet, bad efter träning.
  Det blir som ett beroende och alla måsten och oro rinner av en😊
  Tycker också mycket om att simma i våtdräkt i stökigt väder, en härlig blandning av skräck och eufori.
  Och ja, jag tänker på säkerheten i dessa lägen, är aldrig själv, simmar med boj och utmanar lagom 🙂

 5. Så som du kånkar saker fram och tillbaka (på jobbet, på fotograferingar, i Frankrike etc) så tror jag du fått in vardags träning tillräckligt.. jag är glad för varenda morgon jag vaknat och faktiskt varit glad över det (betänkt alternativet..), för varenda utplanterad tomatplanta som fått tomater som mognat (experimenterar med tulpanlökar och tomatplantor varje år), för att vår 92 åriga mor ännu är med oss (tufft år för henne med covid, maginfluensa, hjärtsvikt etc) och så är jag glad för de “lagoma” varma dagarna (19 – 22 grader gillar jag)..

  1. Hahaham ja, det har du rätt i. Men behöver nog träna lite styrka för att orka allt det där du radar upp. Nu känns det mest som jag sliter på kroppen på fel ställen.

   Fint att läsa om din tacksamhet. tack för avtryck

Kommentarer stängda