Måndag. Snark säger Boris och jag håller med lite grann… Den mörka årstiden vi gått in i gör mig vansinnigt trött.

Men vid lunchtid drog jag på mig klackar och röda läppar. Hade nämligen bjudit in till lunch med mina tjejer och klart de här fina klackarna ska användas flitigt. De mest bekväma pumpsen jag ägt för övrigt. Ett par Vagabond som jag köpte till galan Stora Influencerpriset.

Jag hade köpt blommor att smycka bordet med men ångrade mig och bar in en kvist från trädgården till den stora vasen på bordet. Blommorna fick istället plats i köket.

Pastelliga krysantemum i olika former och brudslöja – så härlig kombo. Fann på ICA när jag köpte grejer till lunchen och hämtade spännande paket.

Denna vecka ska jag träna som tusan med min samba, göra långa listor, fixa glittrigt skärp, jobba med material till olika samarbeten, beta av annat arbete, dricka varmt och lägga mig tidigt om kvällarna.