tapetLagerqvist-6672

Hur tjusig får en tapet vara egentligen?!

tapet_kristin Lagerqvist-6677

Morgonrufsiga barn på väg till skola och dagis. Älskar när de försvinner in i legobygge och hjälps åt i olika sammanhang.

tapet_kristin Lagerqvist-6683

Ja, men hallå där! Kolla vad som händer i hallen!
Hallen var alldeles vit och det var ju himla fint också såklart men kan man “vackra” till det med lite blomster så föredrar jag det. Denna fantastiska tapet fann jag hos Engelska Tapetmagasinet, där har jag beställt de flesta tapeter till huset och just denna heter Seraphina. Himla fint namn. Det är liksom som stora buketter målade med grova penseldrag i olja i precis den färgskalan jag vill ha. Det kommer vävas samman fint med det blå rummet som ligger i anslutning. Ska visa. Fast inte idag…

tapet_kristin Lagerqvist-6688

..jag har nämligen fullt upp med att fota produkter till For Good Luck. Till allas lycka fick vi in den blå kaftanen med prickar igen.

tapet_kristin Lagerqvist-6695

Och lite nya smågrejer som är kul att bära på vårkanten.

tapet_kristin Lagerqvist-6707

Jag tycker speciellt mycket om den här lilla plånboken i läder. Har en större variant också som jag använder varje dag och den blir bara vackrare och vackrare med tiden.

tapet_kristin Lagerqvist-6709

Roligt är också att vi har två spel i shopen nu. Ett kalaha i trä med små glaskulor.

tapet_kristin Lagerqvist-6710

Smart att kunna slå ihop det och bära med i väskan.  Älskade kalaha när jag var liten.

tapet_kristin Lagerqvist-6716

Och så det här Jenga-spelet. Du vet man drar ut en i taget och lägger överst i tornet och så håller man på så till tornet faller. Ett spel för många sommarkvällar i växthuset tänker jag. Längtar!

Hepp, nu ska jag fortsätta jobba här… Ha en fin dag.

Ps. Jag skulle vilja be alla bloggläsare att lämna frågor i kommentarsfältet här på bloggen istället för att maila. Vore verkligen toppen! Uppskattar verkligen alla fina ord och klokheter som lämnas här i detta forum. Lovar att svara på alla frågor! Och då får ju dessutom fler reda på svaret och det behövs inte mailas om samma grejer. Hoppas ni förstår.
Har just nu det lite kämpigt med mailen och är rädd att jag inte hinner svara så många som jag vill… kram