Snälla Juni – sakta ner lite tack. Jag måste hinna njuta som tusan av årets vackraste månad.

Skämt å sido – jag har själv satt mig i en situation som kräver mycket av mig just nu och allt är precis som det ska vara. Jag gillar det höga tempot och det ger mig energi.

Just nu har jag  kniven mot strupen lite för jag trodde verkligen att jag skulle hunnit längre med hemsidan och att den skulle vara lanseringfärdig till helgen. Men aj då, det tog visst längre tid än jag räknat med att redigera alla bilder, lägga in texter och skapa allt annat innehåll som ska till.
Ghaaaa, kunde det bara inte bli klart på en eftermiddag liksom.

Varje dag är jag dock ute här i vår trädgård och samlar tankarna. Vattnar och gräver, en podd i öronen och barnen i vattnet.

Häromkvällen tittade vi på “The hate you give” på Viaplay tillsammans. Jag hade fått den rekommenderad som bok av en lärare som läst den med sina elever. Bra tips för andra lärare!

Sextonåriga Starr Carter lever i två världar: den fattiga förorten där hon bor och den fina privatskolan inne i stan. Hennes tillvaro krossas när hon blir ensamt vittne till hur polisen skjuter ihjäl hennes barndomsvän Khalil.

Mina barn tar in rörligt bäst just nu så vi såg filmen. Väldigt bildande om hur den krassa verkligheten ser ut i vår värld. Vi låg nerbaddade i sängen med både tioåring och fjortis och inte ett öga var torrt – fan att det ska behöva vara så här. Vi tar detta vidare och lämnar inte ämnet här hemma.

Fick andra bra tips också:

– Den granskande och lärande dokumentären ”Det 13e tillägget” på Netflix

– Jodi Picault bok ”små stora ting” sägs väcka många viktiga tankar inom

– Många tipsade om Raserietpodden ~ den ska jag börja lyssna på direkt.

Jag började detta inlägget tidigare idag och ligger nu i sängen bredvid sovande barn och skriver det sista via mobilen. Jag ligger nog kvar och får borsta tänderna noggrant imorgon istället. 

När KLco har dragit igång så hoppas jag att jag har massa tid att skriva mysiga och inspirerande inlägg här på bloggen igen.

Ett inlägg som jag håller på att skriva i mitt huvud just nu är ”guldkorn och tips kring att semestra i Sverige”

Om ni får önska ett inlägg ~ vad skulle det vara i så fall?
kram och sov gott, det är dags att runda av för ögonen grusar sig på mig och jag vill komma upp tidigt för att ro i hamn mitt projekt.

Kommentarer till “Det närmar sig lansering

 1. Jag tycker att du skriver så bra om att leva i en familj med npf diagnoser. Jag lever själv med familjemedlemmar som har diagnos och har förmodligen själv också och tycker att det är så skönt att höra om andras erfarenheter. Jag förstår dock om det är för privat, man vill ju inte lämna ut andra för mycket. Lycka till med lanseringen!

 2. Den sista bilden är underbar😍! Berätta gärna om hur det går med hönsen? Hur fungerar det med Boris?

 3. Spännande med lanseringen, förstår att det är bråda dagrar nu!
  Önskeinlägg.. att få hänga med i trädgårdens olika delar, kanske före/efterbilder. Du hade ett inlägg där du tog hjälp att gräva och plantera, vill se mer om vad ni planterade och hur det blev. Ser också en jättefin spalje/portal, hur byggde du den och vad ska växa över? Och hönorna! Mer om dom och hur dom bor 🙂

  Johanna @johannasvedertun

  1. +1 på den! Gärna bild från start i trädgården där ni har växthuset nu 🙂 känns just nu så långt bort för mig att vi ska få det grönt och lummigt när vi bara har en stor yta med jord i en del av trädgården…

 4. Undrar sååå kring ditt växthus….hur stort är det, luftning och vilket märke? 😍

 5. Åh då skulle jag nog helst just nu önska ett inlägg om havets/vattnets betydelse för dig, om det som när själen och ger dig ork till mer. När började du med kalla bad etc. Sen i framtiden gärna ett inlägg om badkläder där Klco står för designen 😀

 6. Vad spännande med lanseringen! Ser fram emot att ta del av den! Och om jag fick önska ett inlägg; Vad är det bästa med att vara entreprenör och sin egen?

Kommentarer stängda