Hej där.

Hur har er arbetsvecka varit?
Jag har ägnat veckan åt att bland annat få ihop kommande kollektion för KLco inför lansering – den är en aning försenad och det grämer mig som tusan. Hade varit fint om allt kunde lanserats i oktober som vi hade tänkt oss från början men så blir det tyvärr inte. Men jag har fotat mig igenom alla prover så jag kan visa vad som är på väg in. Vi får bland annat in koftor i merinoull – stickade i Europa med härlig kvalité.

Boris har varit med mig och hjälpt till. Imorgon ska vi åka och köpa ett stort ben att gnaga på och en boll att leka med som tack för hjälpen.

Helt otroligt smidigt att jag kan göra alla delar i KLco själv! Är så tacksam.
Som kreatör bakom konceptet, designer, utvecklare, fotograf, modell och att även ha egna marknads- och säljkanaler. Att ha byggt upp digitala kanaler i sociala medier i tidigt skede är sannerligen inte så dumt och ett förbaskat bra lyckokast. Det kunde man inte ana då man startade och skapade massa kreativt för bloggen.

Läste ni artikeln i DI idag gällande influencers?

Numer har jag såklart medarbetare som hjälper mig med driften i butik, med packning och kundtjänst. Guld värda! – det är fantastiska Theoni som har koll på all ekonomi, sköter löner, schema, all kundkontakt per mail och mycket av packningen. Sedan har vi Anna, min mamma och svärmor som jobbar i butiken och även stöttar upp med packning av produkter, te och tar emot leveranser.

Att ha ett arbete som öppnar upp för att jobba på annan ort under en längre tid är verkligen en fantastisk förmån – är så glad att allt utvecklade sig på det här sättet och föll så bra ut.
Jag fick en fråga om hur jag hade modet att starta eget och hoppa av min fasta anställning och jag ska försöka knåpa ihop ett inlägg om detta.

Det är lätt att romantisera hela alltet och säga att man hoppade av ekorrhjulet, gick sin egen väg och så blev allt toppen – men så är det ganska sällan.
Önskar er en riktigt fin helg så syns vi här imorgon igen.

Kommentarer till “En arbetsvecka långt borta från vanliga kontoret

  1. åh, vill gärna läsa om hur det var at hoppa av en anställning och starta eget. Jag hoppade av en fast anställning för tre år sedan för att kunna uppfylla min livsdröm. Men fan vad jag sliter. Ekonomin går precis ihop varenda månad, inget kvar till sparkontot och jag själv börjar känna mig som en urvriden trasa.

    Luften gick liksom ur mig totalt förra veckan när tillväxtverket ville ha tillbaka 60 tusen som var permitteringsstödet, för att jag inte plockat ut lön alla månader 2020. Jag fattar såklart hela grejen, ingen behöver läxa upp mig kring att rätt ska vara rätt osv. Men givetvis känns det i hjärtat när man sliter skinnet ur sig i ett litet enmannabolag för att få det att gå ihop. Vi snackar inga miljarbelopp till aktieägarna liksom 🙂

  2. Det är alltid bra att löna en god assistent ( i det här fallet tänker jag på Boris..). Och kläderna är så fina; för att inte tala om stället du gör lanseringen från. .

Kommentarer stängda