Jag har fem snabba tips att dela med er idag.
Först ut är den gröna smoothien – en klassiker men extra aktuell när trädgårdarna kryllar av äpplen. Inte sant?!
I min finner du äpple, hel skalad citron, surkål, persilja, mandlar, gurka, svartkål och vatten. Jag slängde nog i ite matcja där i slutet också.

Köper alltid Tistelvinds surkål eller kimchi. Besatt.
Tarmfloran mår toppen om du ser till att äta lite fermenterade grönsaker varje dag så gör det till en vana.

Ett annat tips är att investera i en Minna Fleece från Astrid Wild. Jag har några i olika kulörer och använder dagligen året om. Trädgård, skog, hav och när som, livet är grymt i denna mjuka och varma fleece.

Den gröna är bäst kulör för smutsen syns knappt på den.

Fjärde tipset är att ta dig ut. En stund varje dag i en vacker miljö gör under för måendet. Finns det ett hav eller en sjö nära så ta ett bad. Nu är det perfekt att vänja kroppen vid de minskade graderna så kallbaden i vinter blir ännu mer njutningsfulla.

Sist ut. En till invetering – ett par riktigt bra vandringskängor. Jag tänker mig att man har dem i många långa år och att de kommer skänka dig mycket glädje. Är helt kär i mina Meindl – mina heter Kansas Lady GTX.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *