Jag vet att många av mina läsare suktar efter lite härlig inredningsinspiration här på bloggen. Det har varit mycket fokus på livet i stort och smått samt ganska mycket om mitt jobb det senaste.

Så därför har jag satt mig ner och börjat planera upp lite olika inlägg med olika uppslag där fokus ligger på inredning.

Just nu håller jag till exempel på att göra om i vårt kök. Ända sedan vi flyttade in har vi tänkt att bygga en köksö men vi har inte tagit oss tiden att skissa upp och bygga ett.
Ett temporärt loppisfyndat bord har fått ta plats i köket under flera år istället. Men nu har jag gjort ett jobb med en ny tapetkollektion som kommer lanseras senare i år så nu blev det äntligen dags att ta tag i projeket. Och bra blev det!

Elin Lansjö har gett mig inspirationen.

Först ville jag bygga en sådan här som Elin har i sin kolonistuga. Min man tyckte det verkade vara mycket jobb så vi funderade på andra lösningar.

I Elins andra kök så har hon denna fina köksö och vårt resultat blir något liknande.  Linjerna och luckorna går dock i samma stil som i övrigt kök. Fortsättning följer.

Jag håller också på att förnya tavelväggen bakom skjutdörrarna här. Kommer med lite tips och tricks på hur jag tänker kring det inom kort.

Har ni något annat uppslag med tema inredning ni vill att jag ska skriva om? Har fått riktigt bra förslag  på Instagram men passar på att fråga här också.

Kommentarer till “Finaste köksön, tavelväggar och inredningsinspiration

 1. God kväll! Vad spännade det ska bli att få se resultatet av köksön. Angående inredning hade det varit kul med hur du tänker kring barnrum; möblering, färger, om pojkarna får vara med och bestämma. Färger på väggarna i sovrummet hade också varit inspirerande.
  Ett helt annat önskemål hade varit en guide i Varberg för en kortweekend (lör-sönd) i vår. Ha en fin onsdag!

 2. Det här med hur man får in tv:n i inredningen skulle jag vilja ha tips kring. Hos oss har vi väldigt mycket andra mediagrejer som måste sitta ikopplade med tv:n så hur gör man en snygg förvaring med och/eller utan tv bänk.

 3. Jag har två problemområden när det gäller inredning, nämligen fönster och hur en dekorerar bord i alla storlekar när det inte är dukat. Det skulle jag bli jätteglad om du ville tipsa mer om hur du tänker. Tack! =)

 4. Har du några planer på att sälja din fotokonst igen? Skulle gärna köpa det!

 5. Jag tycker det pratas rysligt lite om golv – så det skulle jag vilja veta lite mer om! Inspiration och golv du gillar helt enkelt! 💞

 6. Hej Kristin!
  Följer dig på instagram och blir så inspirerad varje dag av det du lägger upp 🌞 Håller själv på att renovera ett gammalt hus med min sambo och vi har många planer för köket. Bland annat att införskaffa en rejäl gasspis! Såg att du hade en i den stil vi hade tänkt 🤗 Vad är den för märke? Har ni varit nöjda?
  Tack för en fin blogg och ha en riktigt bra dag!

 7. Jag letar och letar efter inlägg i bloggar om färgsättning på hela rum. Alltså- tapet ich väggfärg är en sak, men om man som jag nu längtar efter mörkare nyanser- hur kombinerar man lister, golv, tak, förnster o dörrfoder mm- för att få en helhet. Det skulle jag gärna se dig skriva om!!

 8. Loppisfynd. Var när hur? 😉 gissar att ert stora fina beigegula skåp/vitrin är loppat och jag är svårt avundsjuk, helt omöjligt att hitta! Tips råd med mera, så mkt som möjligt vill jag veta 😀
  Snöiga hälsningar från Småland

Kommentarer stängda