Tänkte att det är dags för en frågestund  här på bloggen. Ställ vilken fråga du vill i kommentarsfältet som sammanställer jag ett matigt inlägg med svar.
Men först – vad som inspirerar mest på Instagram just nu.

Älskar allt med ovan bilder. Dessa är mina senaste tillskott i min inspirationsmapp på Instagram.

bild1. @marieolssonnylander är en källa till ständig inspiration. Gillar hennes oängsliga och unika stil som varken är tillrättalagd, lik någon annan eller perfet regisserad. bild 2,6 &10 @linneklund sparar jag alltid ner messa bilder från – älskar stilen. Vill typ byta liv med henne och hennes mamma stundtals då jag följer med i deras storys. bild3. Allr @undanflykter gör blir till guld. Jag älskar hennes poetiska uttryck i text och bild och inspireras massor. Hade jag varit 18 år yngre hade jag velat vara precis hon. bild4.@kajsasilow – Hur cool är inte hon. Fölher du henne? Sprang ju New York Marathon nyss, reser runt världen och tar de mest fantastiska bilder. Vi har gemensamma kompisar både på Sri Lanka och i Varberg så det känns nästan som man känner henne lite. bild5 @surfskinoil , bland den vackraste bild jag någonsin sett.så mycket frihet i denna
bild7. 9 @lilyoscarinterior har lampan jag älskar. Så fint. bild8, Allt är fint hos @stinegoyastudio bild9.
bild 12 & 13 står @karolinedelaconcha för. Så kul att följa henne nu när hon flyttat till Spanien och hon har galet cool stil tycker jag. Så fint kök!

Kommentarer till “Frågestund & Inspiration

 1. Hej!

  Jag skulle verkligen uppskatta att få lite tips och erfarenheter kring uppstarten av ett företag som så få tycks prata om. Det börjar alltid med en idé, sen testar man, sen VIPS så är företaget igång och allt går supersmidigt. Eller? Jag skulle så gärna vilja veta vad som händer där mellan testet och VIPS:et. Som nystartat företag sliter jag mitt hår över att få ekonomin att gå ihop, lära mig time (och energy!) management, inte tappa sugen, vad gör jag när jag behöver papperspåsar men inte har en krona kvar att köpa material för, huuuur hanterar man dessa tvära kast mellan upprymdhet och tvivel och vara ömsom hoppfull, ömsom övertygad om att det man satsat på kommer gå åt fanders?

  Tack för oändlig inspiration!

 2. Jag vill veta vilken eller kanske vilka spellistor på Spotify som du brukar lyssna på 😊

 3. Åh! Jag vill gärna veta var du tatuerar dig? Allt gott till dig! Tack för allt du delar med dig av! Kram Martina

 4. Hej!
  Jag ville fråga dig om ditt förhållande till träning och till att motionera överhuvudtaget, för det tycks vara jätteharmoniskt. Har det alltid varit så?

  Ha en fin dag!

 5. Hej bästa du,

  kul med frågestund!

  Du spelar alltid så mysig musik i dina stories, lite nyfiken på favorit-musik och om musik är viktigt för dig?
  Jag funderar mycket på att skapa en egen kanal, jobbar med sociala medier åt kunder men har valt att själv vara privat.
  Jag undrar därför rent praktiskt hur du har byggt upp ditt Instagram-konto och en praktisk fråga, om ditt egna insta-konto är en företagssida eller uppbyggd från en vanlig?
  Och du har ju nämnt en del kring din egen trista del av näthat och missunnsamhet, har du lagt upp en strategi över hur du ska hantera det?
  Ville bara säga också hur mycket jag älskar dina söndagsintervjuer, mycket inspirerande!
  Ha en fin onsdag 🤗

 6. Hej!

  Jag undrar om ditt fina soffbord är i ek eller valnöt?

  Tack för en grym blogg!

  Caroline

 7. Hej,
  Det vore väldigt fint att få höra mer kring dina tankar om hur det är att samarbeta så tätt med någon i ett företag, som du och din kollega Miranda gör, men när ni också driver egna projekt/bloggar tex. Minns att du i något inlägg nämnt att ni har väldigt olika personliga egenskaper och hur kämpigt det kan vara att få ihop det, som i alla relationer (kanske var det så att ni tom varit i en workshop och fått detta bekräftat av en kvinna som arbetar med människor och personlighetstyper?) Har du råd att ge? Tips på att undvika hur avundsjuka eller missunnsamhet uppstår när projekt dels görs ihop men också på egen hand? Skulle vara tacksam för input i ämnet! 🙌

 8. Snälla Kristin!! Skulle du vilja skriva ett inlägg snart om hur du tänker när du klär dig?Hur du tänker med mönster och färg. Jag är inte så färgglad av mig men dina outfits inspirerar mig till att våga mer mix n match,eller missmatch ibland🤗👏🏻👌🏻🔮💎❤️Ha det bäst 💙

 9. Hej Kristin!

  Vilken kamera modell använder du?
  Kram från en nyfiken Johanna 👱🏼‍♀️

 10. Hei Kristin!
  Du er en stoor inspirasjon! Jeg underviser selv i entreprenørskap og grafisk design, samtidig som jeg studerer design, kunst og håndverk. Du gjør alt det som jeg lærer bort og om! Og jeg lurer på;
  Hva mener du er ditt største suksesskriterium, i jobb og i livet du nå lever? (I want your life 😉 )

  Stor klem fra norsk fan, Siri

 11. Hej! Uppskattar dina mobilbilder! Har du en särskilt camera app ( istället för standard app) som du kan rekommendera?
  Det är mobilen jag har med mig alltid- så det blir många bilder av bl.a. mina barn. Vill gärna få mer ut av kameran helt enkelt.
  Tack!

 12. Hej du kick-ass kvinna! 👊🏼✨
  Tack för en nyanserad, äkta, intressant, skön, klok och inspirerande blogg.
  Du är så grym..

  Och nu.. Fråga.. ☺️
  Var är ditt fina K-halsband inköpt månne?

  Kramar

 13. Hej å tack för fin blogg och inspirerande instagram!
  Är i renoveringstagen och undrar över din tapet i hallen, namn och märke! Så glad för svar! 🌸🌼

 14. Hej Kristin! Tack för en superinspirerande blogg <3 eftersom jag är mitt uppe i föräldraledighet med mitt andra barn undrar jag hur du upplevde din föräldraledighet när det begav sig? Jag har två barn, varav en nyfödd, som på olika sätt behöver enormt med uppmärksamhet och jag upplever just nu mest att det mesta är en kamp. Behöver därför lite inspiration! Stor kram

 15. Hej och tack för en fin blogg! Jag undrar över dina gosiga stickade tröjor. Hur tänker du i materialval? Vilket material ska man välja för att de inte ska noppa sig?? Blir så förvirrad i denna djungel av materialval. Vill bara ha en skön, varm och gosig tröja som håller sig fin och inte sticks.
  Puss

 16. Efterfrågar dina hårrutiner, märken på schampoo/balsam osv! Du är alltid väldigt fin i håret och ser ut att ha en fin ICKE gul ton i håret.

Kommentarer stängda