Här kommer en kvick söndagshälsning från mig.
Jag lägger de sista bilderna till min presentation för morgondagens jobb och sitter med grusiga ögon i soffan. Snart ska jag lägga huvudet på kudden och få några timmars sömn innan jag beger mig till Borås för två dagars jobb. Så spännande och kul det ska bli.

Skulle ju kunna vara livrädd men tänker lite som Pippi Långstrump just nu – “Det här har jag aldrig provat förut, så det klarar jag säkert.”

Gullig hund ju! Igår var Doris på besök hos oss i butiken. Hon hör hemma hos Blomsterbaren bredvid och är den gulligaste hunden jag träffat.
Vill ha en likadan men vet inte hur det ska gå med Boris och så…

Hade också en väldigt lyckad klädsel igår – i alla fall om du frågar mig.
Har likadana blå manchesterbyxor och slog till på ett par brandgula också. Av någon konstig anledning så fick jag för mig att jag köpte dem på Monki men det är alltså inte korrekt – Weekday kommer brallorna (affiliate -länk) från. Blusen är från oss på FGL Store och jacka samt halsduk från Wacay. 

Kommentarer till “Hej på söndagen och inspiration för fin höstoutfit

  1. O älskar dina manchesterbyxor. Vilken storlek har du på dina? De blåa är fantastiska såg dessvärre att de var slut:(

  2. Superfin outfit! Är byxorna stora eller små storleken. Så sugen på att klicka hem ett par men är osäker på vilken storlek jag ska välja…

Kommentarer stängda