Igår åkte jag till Göteborg. Jag hade nämligen planer för fotot jag tog i lördags.

Det skulle få pryda min arm. Subbe Fyr – en favoritplats i Varberg.
Så spännande!
Ska absolut visa mer från både detta tillfälle och från det färdiga resultatet.

Min man jobbar i Göteborg så jag mötte upp honom efteråt och åt en tidig middag på Made in China.
Jag gillade deras gurksallad och desserten med blåbär.

Vi tog en promenad till tåget och passerade Artilleriet.  Så fint!
Fick speja in genom fönstrena för det hade stängt.

På stationen köpte jag med mig “Feministfällan” av Nina Åkestam. En väldigt blek bok men jag tänker att innehållet inte är av samma slag.

Här i står det en hel del klokheter som alla bör ta del av tänker jag.

Idag har jag jobbat hos FGL hela dagen och lanserat massa nyheter. Tändsticksaskarna är tillbaka i lager och det prickiga röda setet är äntligen i shopen.
Så skoj! Har fixat en workshop för barn i måleri och utbildningsdagen inom sociala medier bokas på som tusan. Så pepp för allt skoj som händer hos FGL nu innan jul.
Och ja – detta får jag inte glömma att berätta. Hanna Wendelbo gästar oss på lördag 11-15. Hon har med sig fina grejer och man kommer också få testa att göra mandalas av blomblad.

Kommentarer till “Från Göteborg – igår

  1. Du känns ju lite som en expert på tapeter! Skulle behöva råd😅 vi bor i ett lantligt hus på landet, mer åt torp-hållet! Inte så värst lantlig inredning, mer åt det personluga hållet med rätt dov färgskala. Den enda tapeten vi i dagsläget har är i sovrummet, där har vi Nocturne från Boråstapeter. Nu till mitt problem… Jag älskar verkligen tapeter, gärna mönstrade, men jag är inte bra på att få till en röd tråd, och vi renoverar precis vardagsrummet. Det är rätt litet och hyfsat lågt i tak. Men jag vill sååå gärna ha en tapet där, men vad hade passat?? Rummen i anslutning är grå och vita… hade varit extremt tacksam för svar😅

  2. Ja men visst självklart! Det är ju så det måste vara! Varför har jag inte fattat det! Nu känns det självklart. Klart att det är det ni influensers gör, blir ifrågasatta och att det hör ihop med den feministiska kulturen. Se det som att du trampar upp nya stigar för oss andra. Ska genast köpa den där boken. Rekommenderar boken Omgiven av dåliga chefer. En fortsättning på omgiven av idioter. Mycket matnyttigt även om man bortser från chefsrollen. Har fått svar på varför jag blir så känslig när jag inte mår bra. Tänker att jag nu kan tackla det bättre i framtiden. Och så snygga kashmirkläder. Dessa ska oxå införskaffas. Du har gjort min dag. Tack!

Kommentarer stängda