Här kommer en liten hälsning från mitt vardagsrum.
Sitter här och jobbar i soffan hela dagen – förbereder nästa veckas workshop i Borås. Ska bli så spännande och kul att göra detta. Frågan är om jag inte har tryckt in för mycket… Eller för lite? Saker och ting tar kanske längre tid än man tror i grupparbeten och så. Sedan ska man ju dricka kaffe och gå på toa… hahaha. Det löser sig, får väl stryka något. Lovar att skriva mer om hur det gick och vad vi gjorde.

En annan sak. Får ordentligt mycket frågor på mail och dm på Instagram.
Kul att inspirera – tack för att ni gillar!
Tyvärr hinner jag inte alls med att svara och vore istället tacksam om frågorna kom här i kommentarsfältet på bloggen. Snälla? Eller i kommentarsfältet på Instagram? Då får fler ta del av fråga och svar och alla vinner på ett sådant upplägg tänker jag.
Jag får galet mycket frågor i mail om Sri Lanka, Varberg, färgkoder, möbler och tapeter till exempel och alla dessa går att söka på i sökrutan här på bloggen. Då dyker det upp massa relevanta inlägg i det ämnet du letar efter.
Eller som jag själv gör när jag ska finna något – googlar “Krickelin tapet”, hehehe… det har jag gjort hela dagen då jag försökt finna mina gamla tapetseringar.

Här kommer lite information om ovan rum. Lampa, fåtölj & bord är köpta hos lokala möbelbutiken @morefurniture – Bordet heter Itomaki, lampan Schottlander Mantis, fåtöljen Earl från Jess Design. Mattan är från @hkliving , kuddarna från @christina_lundsteen @svenskttenn & @emmavonbromssen_store , ljuslyktor från @artillerietstore & loppis Färgen på väggarna är Krickelins Dimblå från @nordsjosverige Soffan har jag glömt vartifrån…
Tavlor av mig själv, @annamalmbergphoto & @lisalove.se

Ett annat inredningstips är att följa duktiga Sebastian på både blogg och på Instagram. Hittade inte till bloggen förrän Elsa Billgren länkade häromdagebn – mycket härligt och helt i min smak.

Följ Sebastian på @mosebacke.

Jag finurlar på ett ordentligt tipsinlägg om vilka man bör följa på Instagram. Har du någon bra rekommendation inför det?

Kommentarer till “Inredningstips – vardagsrum

 1. Superfint alltsammans. Har en fråga fiolfikusen, hur sköter ni den och hur får man den grenad? Tack för all inspo om allt.

 2. blir alltid lycklig i magen av att se Ditt hem.
  på riktigt, i stunden.

  har också en anna och måste absolut investera
  i en lisa love.

  tack för Dig och allt Du delar..!

  varm kram,

  hannah

 3. Den som inspirerar mig mest på insta är @hakesgard Du följer säkert redan.
  Men hennes flöde tror jag så många skulle få glädje att följa!
  Stor helgkram till dig & tusen tack för alla vackra bilder & texter.

 4. Finaste instagramkontot är an0rakcity, perfekt om en gillar badbilder, grönsaker och mjuk natur.

  Och sedan om en får vara lite lagom ego och oödmjuk kan jag ju tipsa om mitt egna konto, lisajohannanor.

 5. På tal om tapeter och frågor, skulle vilja göra en efterlysning, jag har en slags hatkärlek till tapeter då jag tycker det är då svårt att hitta rätt! Nu när jag äääntligen hittat en klockren då är den slut och ska inte tryckas upp mer 😬😢 det är Sandbergs soho grön, och har någon läsare här två rullar över så är jag spekulant! Förlåt att jag använder ditt kommentarsfält för egosyften #tapetkärlek

 6. Är inte soffan Amelia från The sofa store? Väldigt fin (och lik den i alla fall) Tycker både fåtöljen och bordet är helt fantastiskt! Det är som ett skimmer över allt.

Kommentarer stängda