Detta inlägg innehåller affiliatelänkar

Min hjärna är så märklig och fantasisk. Jag håller på med en del kreativa projekt som ni vet och ibland tackar jag ja till saker som kräver lite extra av mig.

Den kreativa processen inför sådana projekt är smått manisk hos mig. Jag tänker jättemycket på det, marinerar mig själv i ångest samtidigt som jag gör saker som får igång hjärnan. Gör mycket fysiska grejer och prokrastrinerar det sjukaste – jag städar skafferiet, målar ett bord, bokar tatueringstid och stämmer träff med min favorit-PT.
De bästa idéerna kommer då – men ångesten över att jag inte plitat ner saker i dokument och presentationer med god framförhållning är smått förlamande. Men det är bara det att om jag inte går tillväga på detta sätt så tröttnar jag och tvivlar på mig själv och får då inte fram något bra.
Jag måste sätta det i huvudet först – innan det rinner ner i fingrarna och ut på tangentbordet. Ha kniven mot strupen lite liksom…

På fredag ska jag föreläsa för personalen på Södra Sveriges största digitala Kommunikationsbyrå och timman efter för deras kunder. Och i början av nästa vecka ska jag hålla i en två dagars Work Shop på den stora tapetfabriken i Borås. Undrar vad jag ska berätta för dem på kommunikationsbyrån om sociala medier som de inte redan vet om…
Och vad jag ska berätta för dem som säljer tapeter om tapeter. Hahaha! Så sjukt ju!

Men -Då måste jag hämta hem det och prata om mig själv – mina egna upplevelser. För dem har ingen annan – de kan man tusan inte googla fram och sätta in i kalkylblad bland trendspaningar och annat livsviktigt inom branschen.
Det kommer bli kalasbra – oroa er inte. 😉

Mitt i allt detta så kom jag på att jag ville tipsa om mjuka kläder i bra kvalité.
Köpte mitt set i kashmir på HM för ett par veckor sedan och jag är väldigt nöjd. Har bott i dem den senaste veckan!
Det var först Lisa som tipsade för hon hade ett marinblått set men det var tyvärr slut då jag beställde. Jag köpte dessa byxor i kamel  och  denna polo. Fann liknande tröja  & byxa hos Filippa K också.
Dessa kommer jag ha flera år så jag försöker tänka att det är en bra investering.

Tröjan längst upp till höger är från Samsoe & Samsoe. Sved som tusan när jag köpte den men jag har säkert haft den i fyra år nu och använder den året om och under vintrarna flera dagar i veckan. Börjar få ett hål på ärmen till och med så slår man ut kostnad per användning så blir den minimal om man jämför med vissa kläder jag köpt till lägre pris och inte kunnat använda efter första tvätt då de blvit helt kassa.

Den mörgrå tröjan är från Lindex Premium Quality kollektion och är riktigt skön och bra den också. Dessa plagg blir mina favoriter under vintern.

Så här ser min äldsta tröja ut till mina nya brallor – passar lika bra till jeans och över kjol och klänning också.

I morses kom Jennie förbi med en himla fin present. Hon hade en byxdress i blått som hon inte riktigt trivdes i men trodde skulle vara något för mig.
Tror den var från Monki.

Om den var! Så skönt med byxdress. Krångligt att gå på toa bara om man inte har något under.

Man kan ha polon över den och ett par sneakers till också. Hoppas du gillade mina mjuka tips.

Nu är jag i Göteborg och taturerar mig – det blir skoj.

Kommentarer till “Tips på mjuka kläder i bra kvalité

  1. Kristin,

    En fullbokad föreläsning kan bara beror på din förmåga att få folk nyfikna på dig och ditt arbete. Det kommer gå toppen på föreläsningen. Så modigt av dig, heja! Jag hann inte boka, men hejar på från grannhuset 🙂

  2. Tycker väldigt mycket om inlägg som dessa! Så kul med klädtips. Du har en jättefin klädstil tycker jag 🙂 Kram!

Kommentarer stängda