Här kommer lite suddiga mobilbilder från dagen i Malmö. Tycker det finns något härligt och icke tillrättalagt med detta ändå. Att blogga med mobilbilder alltså.
Här är jag – mitt i mellan två föreläsningar hos KAN kommmunikatiosnbyrå. Ett otroligt fint arbetsklimat möttes jag av här. Så många olika individer och kompetenser som jobbar inom dessa väggar i en helt fantastisk miljö mitt i Malmö. Lyllos dem!
Ska söka jobb där när jag lägger bloggandet på hyllan.

Sådant här gillar man ju.

Vackra trapphus!

Innan föreläsningarna drog igång så tog jag en snabb kaffe och gick igenom det sista i mina presentationer.

Funderade på om jag kunde köpa med mig denna krans till helgfikat i Varberg. Så fin.

Är egentligen helt emot Fars dag, hjärtadagar och dagar för mammor och sådant… men vill ju gärna ha en present då och då såklart och det verkar ju inte infinna sig spontant i min familj. Så därför kikade jag runt efter någon gåva till pappan i huset till söndag. Vilken dubbelmoral… helt fel. Ge för att sedan få. Helt fel väg att gå. Skäms nu. Men nu ligger redan påsen här vid mina fötter på tåget hem till Varberg.
Bättre att laga en middag, hälla upp fotbad och ge massage. Får påminna barnen om att måla något fint från hjärtat också för att verkligen visa sin kärlek till fadern där hemma denna dag. 😉

Men en bra sak med rundturen i Malmö var skyltningen hos & Other Stories. Mycket snygg inspiration. tack och bock.

 

 

 

Kommentarer till “Fredag i Malmö

  1. Nu har jag verkligen försökt googla om du tidigare har svarat på var den otroligt fina skinnväskan kommer ifrån men går bet. (På tal om presenter :)) Så gör ett försök här.

    Vill också säga att trots att du har haft det tufft det sista så gör det alltid mig glad att läsa dina inlägg och det är alltid till din blogg jag går när jag behöver inspiration.

  2. Haha så himla härligt (och ärligt) ändå att du skriver att du köper fars dag-present för att få själv! Älskade det 😆 Detta inlägg 👌

Kommentarer stängda