Men herregud, vad är det för fel?
Har haft en galet oproduktiv dag fast jag gjort lista och allt. Vad har jag ens gjort? Inget av det jag skulle göra i alla fall. Snacka om att tappa fokus totalt – min hjärna är verkligen på  full speed eller helt av, inget lagom någonsin. Någon som känner igen sig?

Jag brukar göra sådana här listor för att inte tappa bort mig totalt. Allt som jag ska göra är inte ens med men jag får någon form av riktlinje av denna metod. Kan berätta att de avbockade grejerna gjorde jag igår och så ringde jag nyss och beställde catering. Ja, det är väl bara att kavla upp armarna och ösa på nu då om jag ska kunna bocka av några till innan fredagsmys med bastu och middag drar igång. Önskar er en fin helg.
Här ser ni mina bloggidéer också förresten – då har ni något hum om vad som eventuellt väntar er….

Kommentarer till “Full speed eller helt av – svårt att vara lagom i alla fall…

  1. Total igenkänning. Vissa dagar bara rinner en ur händerna. Å ena sidan panik, å andra sidan ja ja, det löser sig i morgon :). Kram och god jul

  2. Har sagt upp mig på jobbet och tar en dag i taget. Min man har spridd cancer .Det har lärt mig att förstå vad som är viktigt i livet. Inte en massa måsten, utan att få tid tillsammans.
    Det ” lilla” i livet är oftast det man i all hets missar.

  3. Fokusera på allt du gjort/bockat av och inte på allt du inte gjort. För du har ju ändå hunnit med en hel del. 🙂

    1. Precis ! Gjorde de föesta punkterna på listan när jag vaknade tidigt denna morgon – poff, så var allt nästan gjort. Fokus är allt! kram

      1. Oj, oj vad jag känner igen mig……(förutom att listan bara finns i huvudet…)😂😅🥰God Jul🌲

Kommentarer stängda